Мільярдер Бренсон у Гостомелі поцікавився відновленням аеродрому

15:34, 29.06.2022
Мільярдер Бренсон у Гостомелі поцікавився відновленням аеродрому

Після відвідування аеродрому в Гостомелі, мільярдер Бренсон задумався над його відновленням

Засновник компанії Virgin Galactic, мільярдер Річард Бренсон приїхав з робочим візитом на Київщину.
 
Він побував у зруйнованому орками Гостомелі, відвідав аеродром, де після початку російського вторгнення точилися запеклі бої.
 
Після побаченого, Бренсон зацікавився його відновленням.
 
Як інформує Україна молода, про це повідомив голова Гостомельської селищної військової адміністрації Тарас Думенко  у Телеграмі
 
Він зауважив, що Бренсон постійно виступає на підтримку України, її суверенітету, територіальної цілісності, а також за найжорсткіші санкції проти рф, її лідерів та економіки.

 
 
«У Гостомелі він цікавився аеродромом ДП «Антонов», можливостями його відновлення. Разом з представниками Укроборонпром та ДП «Антонов» розповіли гостю про такі перспективи та наявні проєкти реконструкції летовища», - заявив Думенко.

 
 
Сьогодні відвідав зруйновану Київщину, зокрема Ірпінь, ще й президент Індонезії Джоко Відодо.
 
Про це він написав у своєму Twitter.
 
«Позаду мене житловий комплекс «Липки» в зруйнованому війною українському місті Ірпінь. Разом із мером Ірпеня Олександром Григоровичем Маркушиним я на власні очі побачив руйнування, завдані будинкам та інфраструктурі внаслідок війни. Сподіваюся, цю війну вдасться зупинити найближчим часом», – написав він.
 
 
Зазначається, що Джоко Відодо прибув до Києва з офіційним візитом. Він зустрінеться з Президентом Володимиром Зеленським на тлі підготовки до саміту G20. 
 
Як відомо, Ірпінь, Буча, Гостомель та вся Київська область були звільнені від російських загарбників на початку квітня. У визволених містах та селах зафіксовані масові вбивства загарбниками мирних жителів.
 
Як повідомляла УМ, прем´єр -міністр Люксембургу Ксав'є Бетель прибув до Києва з робочим візитом. Окрім столиці він відвідав Бородянку, яка була зруйнована під час окупації російськими агресорами.
 
Читайте також: Федеральний канцлер Німеччини Олаф Шольц побачені руйнування у Ірпіні  назвав «жахливими». Він додав, що страшно усвідомлювати, які руйнування несе ця війна.