В Україні повертають заборону на продаж алкоголю

10:46, 03.05.2022
В Україні повертають заборону на продаж алкоголю

Алкоголь знову "поза законом". (Фото з відкритих джерел)

На Чернігівщині повертають заборону на торгівлю алкогольними напоями. Це рішення ухвалили за підсумками аналізу динаміки та характеру злочинів за останні два тижні.

 

Як інформує УМ, про це 3 травня повідомив голова Чернігівської обласної Військової адміністрації В'ячеслав Чаус у Telegram.

 

"Ми проаналізували динаміку і характер злочинів за останні два тижні, і, ви знаєте, якщо на ваги на одну чашу покласти безпеку жителів Чернігівської області, а на іншу акциз в місцеві бюджети, я зроблю вибір на користь жителів Чернігівської області. Тому сьогодні вранці я підписав розпорядження: ми повертаємо заборону на торгівлю алкогольними напоями на території всієї Чернігівської області", - написав він.

 

Із перших днів вторгнення в багатьох регіонах України було введено повну заборону на продаж алкоголю. З часом, обмеження почали послаблювати. В Чернігівській області заборона на продаж алкоголю тривала з 26 лютого до 16 квітня.

 

Окупанти обстрілюють мирні міста України. Домовленості про зелені коридори систематично порушуються. Евакуаційні конвої обстрілюються, що ускладнює евакуацію мирного населення та доставку в гарячі точки продуктів і медикаментів. У багатьох населених пунктах гуманітарна катастрофа.

 

Як повідомляла УМ, із 1 квітня в Києві скасовується так званий «сухий закон». який оголосили на початку війни з рф.