Росіяни масовано обстріляли залізничні станції в центральній та західній Україні

10:42, 25.04.2022
Росіяни масовано обстріляли залізничні станції в центральній та західній Україні

Вибух стався внаслідок ракетного удару росіян на тяговій підстанції залізничної станції «Красне», що на Львівщині. (Фото з відкритих джерел)

Вранці в понеділок, 25 квітня, під ворожий обстріл потрапили п'ять залізничних станцій в центральній та західній Україні. Мінімум 16 пасажирських поїздів рухаються із затримкою.

 

Як інформує УМ, про це 25 квітня повідомив голова правління Укрзалізниці Олександр Камишін у Телеграмі.

 

«російскі війська продовжують системно руйнувати залізничну інфраструктуру.

 

Сьогодні ранком протягом години під обстріл попали 5 залізничних станцій в центральній та західній Україні»,- йдеться в повідомленні.

 

Зі слів голови правління Укрзалізниці, як мінімум 16 пасажирських поїздів будуть затримані.

 

«Постраждалі є, деталі виясняємо. Буду інформувати»,- зауважив Камишін.

 

Як повідомила Укрзалізниця у Телеграмі у зв’язку з пошкодженням тягових підстанцій відсутня напруга в контактній мережі на дільницях Шепетівка - Козятин, Жмеринка - Козятин, Козятин - Фастів.

 

В Укрзалізниці зазначають, що поїзди, які прямують вказаними дільницями, затримано, час затримки та перелік поїздів буде повідомлено окремо.

 

На 25 квітня Укрзалізниця призначила шість додаткових потягів із евакуаційних зон і у зворотний бік.

 

Як повідомляла УМ, в ніч із Великодневої неділі на понеділок, 25 квітня,  російські війська обстріляли у Дніпропетровській області з «Ураганів» Широківську громаду, ввечері був ракетний удар по НПЗ і ТЕЦ у Кременчуку, також був удар по НПЗ у Лисичанську, тривали обстріли в "гарячих" точках.