Допомога дітям України: Ді Капріо підтримав фонд Олени Зеленської

14:07, 17.02.2023
Допомога дітям України: Ді Капріо підтримав фонд Олени Зеленської

Всесвітньовідомий американський актор Ді Капріо не залишився осторонь проблем українських дітей, які порстраждали від війни розв"язаної росією.

До підтримки України у війні проти рф, як і сотні інших світових зірок долучився відомий голлівудський актор Леонардо Ді Капріо. Він зробив пожертву у благодійний фонд Олени Зеленської. Сума, яка не розголошується, буде направлена на допомогу українським дітям, які постраждали внаслідок злочинних дій російських окупантів.

 

Як інформує УМ, знаменитість у Instagram зізнався, що для нього це неймовірна честь – долучитися до підтримки нашої держави. Відповідний коментар він залишив у stories.

 

"Для мене велика честь підтримати Фонд Олени Зеленської, який забезпечує дітей та сім'ї в Україні необхідними речами, такими як їжа та притулок", – прокоментував своє рішення Ді Капріо.

 

Днем раніше, 16 лютого, представники фонду Олени Зеленської повідомили, що американський актор зробив пожертвування, яке спрямують на допомогу українським дітям, що постраждали від війни. Українці подякували зірці за чітку позицію та солідарність із Україною.

 

Нагадаємо, це вже не вперше актор допомагає нашій країні. На початку повномасштабної війни він зробив декілька пожертвувань гуманітарним групам - CARE, IRC, UNHCR та Save the Children, які спрямовані на підтримку України. Однак тоді знаменитість вирішив не розголошувати свої благодійні вчинки.

 

Також у ЗМІ з'являлася інформація про те, що у перші місяці вторгнення Ді Капріо пожертвував близько 10 мільйонів доларів на рахунок НБУ для підтримання обороноздатності, утім ці твердження не були остаточно підтверджені.

 

 

Леонардо Ді Капріо – 48-річний американський актор, кінопродюсер. Лауреат премії "Оскар" за найкращу чоловічу роль у фільмі "Легенда Г'ю Гласса", та нагороди BAFTA і Гільдії кіноакторів США за виконання ролі Г'ю Гласса.

 

Повноцінну акторську кар'єру почав в шістнадцять років на початку 1990-х років. У 2000-х роках отримав визнання публіки і критиків за роботу в широкому діапазоні кіно і акторську майстерність.

 

На початку лютого оскароносний режисер Мішель Хазанавічус, який пожертвував 125 тис. євро на український шпиталь, прибув до Києва.

 

Як повідомляла УМ, фейковий сайт «Фонду Зеленського» створили російські спецслужби.