Вакарчук влаштував імпровізований концерт на залізничному вокзалі у Києві

17:47, 11.12.2022
Вакарчук влаштував імпровізований концерт на залізничному вокзалі у Києві

Святослав Вакарчук на Центральному залізничному вокзалі Києва. (facebook.com/sviatoslav.vakarchuk)

На Центральному залізничному вокзалі у Києві лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук, аби підтримати українців, влаштував імпровізований концерт.

 

Як інформує Україна, про це музикант написав у Фейсбуці та оприлюднив відповідне відео.

 

«Центральний залізничний вокзал, Фортеця незламності. Місце, яке працює 24/7 і де люди чекають, зустрічаються, заряджають гаджети, є медпункт допомоги, а діти мають свою окрему ігрову кімнату, діти з деокупованих територій, діти вільної України»,- зазначив він.

 

Вакарчук згадав, як навесні був на вокзалі у Львові - тоді люди переважно їхали за кордон.

 

«Сьогодні хтось зустрічає, нехай і на дуже коротких пару днів, свого Захисника, хтось їде додому, до звільненого Херсону чи Ізюму, їдуть свої до своїх по країні, працюють, живуть. Бо вся наша Україна - це фортеця незламності»,- наголосив артист.

 

 

Як відомо, 6 березня лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук долучився до лав територіальної оборони Львівщини. Музикант відвідує гарячі точки фронту, визволені міста, підтримує захисників та надає волонтерську допомогу. Він також продовжує надихати солдатів та українців творчістю, виконуючи пісні на вокзалах та в шелтерах біженців, у військових частинах.

 

Як повідомляла УМ, співак та громадський і культурний діяч Святослав Вакарчук став першим благодійником проєкту «Збережіть українську культуру» від Міністерства культури та інформаційної політики.