Родич президента Кеннеді воював в Україні

19:36, 21.10.2022
Родич президента Кеннеді воював в Україні

Конор Кеннеді воював у складі Українського міжнародного легіону

Представник впливової в Америці династії Кеннеді Конор Кеннеді побував на фронті у війні України з Росією. Він є сином племінника колишнього президента США Джона Кеннеді. 

 

Як інформує Україна молода, про це Конор написав у себе на сторінці в Instagram.

 

Американець пробув в Україні на фронті у складі Українського міжнародного легіону недовго і закликав усіх інших допомагати Україні. 

 

28-річний хлопець зазначив, що не хотів, аби його сім'я знала про вчинок, тому зробив це таємно.

 

"Я хотів допомогти. Коли я почув про "Український міжнародний легіон", я знав, що піду, і наступного дня пішов до посольства, щоб записатися до нього", — написав Кеннеді.


За словами хлопця, у нього не було попереднього військового досвіду та навичок, але він міг носити важкі речі та швидко навчався, тож його погодилися відправити на північно-східний фронт. Також, Кеннеді розповів, що його "час в Україні був недовгим" і він щасливий, що повернувся з війни.


 

Головною метою називає заохочення інших до дій.

 

"Ця війна визначить долю демократії в цьому столітті. Можна ще багато говорити про її політику і роль західних урядів у ній. Наразі, я лише закликаю вас допомогти у вашій особистій якості. Приєднуйтесь до легіону, допомагайте на кордоні, надсилайте медикаменти. Кожен день хтось там жертвує всім заради тривалого миру", — написав Кеннеді.

 

Конор — письменник і музикант, він представник впливової в Америці династії Кеннеді. Його батько, Роберт Френсіс Кеннеді-молодший — третій з одинадцяти дітей Роберта Френсіса Кеннеді-старшого. Покійний дідусь Конора — колишній сенатор і генеральний прокурор США.