«Зоряний воїн» Марк Гемілл зібрав кошти на 500 дронів для України

09:45, 21.10.2022
«Зоряний воїн» Марк Гемілл зібрав кошти на 500 дронів для України

Американський актор Марк Гемілл долучився до серйозної допомоги ЗСУ - збору коштів на 500 дронів. (Фото: Patrick T. Fallon/Bloomberg)

Марк Гемілл, американський актор, який виконав роль Люка Скайвокера у «Зоряних війнах», розповів, що допоміг зібрати кошти на щонайменше 500 безпілотників у рамках фандрейзингової платформи United24.

 

Як інформує УМ, про це він розповів у ефірі програми Sound On на Bloomberg Radio.

 

«Все дуже просто: Україні потрібні дрони. Вони визначають результати війни, вони захищають їхню землю, їхніх людей, вони стежать за кордоном, вони – очі в небі», - сказав Гемілл.

 

Актор також зазначив, що був «шокований» тим, що його залучення до проєкту «Армія дронів» зі збору коштів на безпілотники для України принесло такі результати.

 

 

«Я був справді шокований, тому що вони щонайменше два-три рази на тиждень дають мені ці новини про те, що відбувається, і вони сказали, що отримали понад 500 дронів, відколи я долучився до цього (проєкту - ред.)», - сказав Гемілл.

 

Нещодавно Марк Гемілл став амбасадором фандрейзингової платформи United24 29 вересня.

 

Раніше амбасадорами цієї платформи стали українські спортсмени Андрій Шевченко та Еліна Світоліна, американські актори Лієв Шрайбер і Барбра Стрейзанд, гурт Imagine Dragons, креативний директор Balenciaga Демна Гвасалія.

 

Як повідомляла УМ, на Черкащині фінішував благодійний збір коштів на купівлю дронів для ЗСУ.