Зірка Голлівуду Бен Стіллер відвідав Ірпінь і зустрівся із Зеленським

01:41, 21.06.2022
Зірка Голлівуду Бен Стіллер відвідав Ірпінь і зустрівся із Зеленським

Зеленський та Стіллер під час зустрічі на Банковій. (Фото Офісу президента)

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з голлівудським актором, режисером, сценаристом і продюсером Беном Стіллером, який відвідує Україну як посол доброї волі Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН).

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Офіс президента.

 

Зазначається, що Бен Стіллер і представниця УВКБ ООН в Україні Кароліна Ліндхольм Білінг завітали до Офісу глави держави після поїздки до деокупованих населених пунктів Київщини.

 

Зокрема, зірка Голлівуду відвідав місто Ірпінь і був вражений побаченим.

 

Так, Бен Стіллер та Кароліна Ліндхольм Білінг побували у зруйнованих житлових кварталах Ірпеня, де поспілкувалися з людьми, котрі пережили окупацію.

 

«Одна справа – бачити ці руйнування по телевізору чи в соцмережах. Інша річ – побачити все це на власні очі. Таке вражає набагато сильніше», – сказав Бен Стіллер

 

 

«Ваша поїздка до Ірпеня та Макарова, зустрічі з нашими людьми багато про що говорять. Цінуємо, що в цей непростий для нашої країни час ви поруч. Те, що ви побачили в Ірпені, – безумовно, страшно. Але ще страшніше навіть просто уявити, що відбувається в населених пунктах, які досі під тимчасовою окупацією на сході», – зазначив у відповідь Володимир Зеленський.

 

Президент і посол доброї волі ООН обговорили потреби тимчасово переміщених осіб в Україні, а також тих, хто перебуває в Польщі, яку Бен Стіллер відвідав напередодні.

 

Окремо глава держави зробив акцент на порушенні прав примусово депортованих до Росії українців, зокрема дітей.

 

 

Як повідомляла «УМ», актор Стіллер уже встиг побувати у Львові та прогулятися Києвом.

 

Також американець їздив у Ірпінь та Макарів, котрі були в окупації. У містах багато жертв та руйнувань від рук російських окупантів.