Євробачення: букмекери ставлять на «Стефанію»

13:21, 13.05.2022
Євробачення: букмекери ставлять на «Стефанію»

Саме на Kalush Orchestra нині ставлять букмекери. (facebook.com/eurovision.ukraina)

Другий півфінал пісенного конкурсу «Євробачення» відбувся в італійському Турині напередодні, 12 травня.

 

Як повідомляє Україна молода, у фінал пройшли представники Бельгії (Жеремі Макізе), Чехії (We Are Domi), Азербайджану (Надір Рустамлі), Польщі (Ochman), Фінляндії (The Rasmus), Естонії (Stefan), Австралії (Шелдон Рілі), Швеції (Корнелія Якобс), Румунії (WRS) та Сербії (Konstrakta).

 

Нагадаємо, перший півфінал, у якому виступав український гурт Kalush Orchestra, відбувся у вівторок. І наші прогнозовано потрапили до фіналу.

 

Взагалі інтерес до України в світі зараз такий, що саме українцям пророчать перемогу в цьогорічному конкурсі. Як раз на Kalush Orchestra нині ставлять букмекери.

 

За прогнозами букмекерських контор, в хлопців з України наразі  найвищий коефіцієнт - 42%. На другому місці опинилися італійці Mahmood & Blanco з показником 15%, на третьому – Швеція (10%), на четвертому - Велика Британія (6%), а закриває п'ятірку лідерів Іспанія (4%).

 

 

Нагадаємо, цього року в конкурсі участь візьмуть 40 країн (Росію, як країну агресора, виключили з числа учасників).

 

Фінал конкурсу відбудеться 14 травня. На сцені виступлять 10 переможців першого та 10 переможців другого півфіналів, а також представники "великої п'ятірки" (це Великобританія, Німеччина, Іспанія, Італія та Франція – головні спонсори "Євробачення", представники цих країн виходять у фінал автоматично).

 

Гурт Kalush Orchestra виступає з піснею Stefania, яку соліст групи присвятив своїй мамі і всім жінкам, які оберігають своїх дітей від жахів війни. Хоча коли пісня була написана і відібрана на міжнародний конкурс, ніхто й гадки не мав, який глибокий підтекст згодом матиме ця композиція.

 

Як повідомляла «УМ», раніше фінський рок-гурт The Rasmus заспівав «Стефанію» разом із учасниками гурту Kalush Orchestra на вулицях Турина.