У Великій Британії лейтенантка ВМФ знімала порно на військовій базі

18:00, 09.02.2021
У Великій Британії лейтенантка ВМФ знімала порно на військовій базі

Клер Дженкіс зняла кілька порно-роликів на військово-морській базі Клайд.

У Великій Британії керівництво Королівського флоту спіймало жінку-лейтенанта на створенні еротичних відео. Клер Дженкіс зняла кілька порно-роликів на військово-морській базі Клайд.

 

Як інформує УМ, про це повідомляє The Sun

 

Під псевдоніном Каллі Тейлор вона регулярно публікувала відверті кадри у платній соціальній мережі OnlyFans. На відеозаписах з нею з'являвся її коханий – головний моряк Ліам Доддінгтон, який також служить на цій базі.

 

У своєму профілі Дженкінс закликала людей платити за те, щоб вона виконала їхні сексуальні бажання.

 

Інтимні кадри продовжують з’являтися в акаунті навіть після того, як військова мала розмову з керівництвом.

 

Керівництво військово-морської бази висловило занепокоєння діями Дженкінс та Доддінгтона. На їхню думку, існувала загроза безпеці, адже іноземні агенти могли б використати інтимні матеріали для шантажу.

 

Командири не можуть повірити, що лейтенантка займалася створенням порно-роликів. Перед тим, як приєднатися до служби, вона пройшла кілька етапів перевірки й щодо свого особистого життя.

 

Наразі триває розслідування, обох військових відсторонили виконання службових обов'язків.

 

Дженкінс

 

Лейтенантка Клер Дженкінс командувала командою моряків на атомному підводному човні HMS Artful і відповідала за оснащення судна звукоізоляційним покриттям, що дозволяє залишатися непоміченим під час розвідки.

 

Вона також відповідала за запуск крилатих ракет "Томагавк" і відправку спецназу.

 

Як повідомляла УМ, в Івано-Франківську мерія запропонувала ввести оплату в 100 тисяч гривень за інтим на Ратуші після того, як пара зайнялась коханням на панорамі міста.