Байден забрав з кабінету кнопку, якою Трамп викликав офіціанта з колою

15:35, 22.01.2021
Байден забрав з кабінету кнопку, якою Трамп викликав офіціанта з колою

Президент Байден забрав кнопку виклику дієтичної коли

У свій перший робочий день новообраний американський президент скасував низку рішень свого попередника. Разом із багатьма указами Трампа у смітнику опинилася й червона кнопка, за допомогою якої колишній президент викликав офіціанта з колою.

 

21 січня політичний оглядач Том Ньютон Данн опублікував фото Джозефа Байдена у Twitter. На світлині новообраний президент сидить за столом у своєму кабінеті. Що цікаво – знаменитої червоної кнопки Трампа там немає, повідомляє New York Post.

 

До вчорашнього фото Байдена журналіст прикріпив ще й світлини Дональда Трампа річної давності. На них він сидить у тому ж кабінеті, а на столі перед ним –та сама кнопка, яку він використовував для виклику офіціанта з його улюбленим напоєм..

"Президент Байден забрав кнопку виклику дієтичної коли. У 2019 році ми з @ShippersUnbound брали інтерв'ю у Дональда Трампа, і були захоплені тим, що зробила маленька червона кнопка. Трамп натиснув на неї, і офіціант швидко приніс дієтичну колу на срібному блюді. Зараз її немає", -  написав Том Ньютон Данн у Twitter.

 

Вперше Дональд Трамп показав червону кнопку журналістам Associated Press і Financial Times у 2017 році. Тоді він хизувався, що його підлеглі завжди помічають, коли він натискає її, а також помітно нервують.

 

Як повідомляла УМ, Петро Порошенко вважає, що президентство Байдена відкриває для України нові і дуже широкі можливості для відновлення територіальної цілісності та зміцнення нашого суверенітету.