Оля Полякова виступила з Філіпом Кіркоровим на фестивалі PaRUS

11:18, 05.11.2020
Оля Полякова виступила з Філіпом Кіркоровим на фестивалі PaRUS

Артистка Оля Полякова презентувала своє шоу "Королева ночі" в ОАЕ

Співачка Оля Полякова стала єдиною українкою, яка виступила на фестивалі PaRUS 2020. Музична подія відгриміла 4 листопада та об'єднала на сцені чимало російських артистів. 

 

Артистка Оля Полякова презентувала своє шоу "Королева ночі" в ОАЕ. Співачка днями вилетіла в Дубаї, де виступила на фестивалі PaRUS 2020, про це Оля Полякова залюбки розповіла прихильникам в інстаграм-сторіс.

 

Виступ українки відбувся за допомогою російського артиста Філіпа Кіркорова. Ще у 2019 році Оля Полякова випадково зустріла його в аеропорту Маямі та зацікавилась пропозицією виступити разом з ним на концерті. Шоу вони організували на фестивалі PaRUS, який вважається міжнародним, однак більшість зіркових гостей прилітає туди з РФ, про що свідчить і назва події.

 

"Наша авантюра, яка зародилась рік тому в Маямі все ж здійснилась", – зазначив Філіп Кіркоров.

 

Наразі артисти не публікують спільних фото у мережі, залюбки показуючи фрагменти виступів в інстаграм-сторіс.

 

За офіційними даними, PaRUS – це міжнародний фестиваль, який з 2017 року відбувається в Дубаї. Засновником заходу виступає компанія M Premiere, яку очолює бізнесмен Євген Морозов. І хоч захід відбувається в Дубаї, більшість артистів PaRUS – представники шоу-бізнесу РФ. Водночас і офіційний сайт фестивалю ведеться не арабською, а російською мовою.


У 2020 році зірковими гостями шоу стали Філіп Кіркоров, Леонід Агутін, Стас Михайлов, Iванушки International та інші.

 

4 листопада відбулось відкриття фестивалю, який триматиме до 7 листопада.

 

 

 

Як повідомляла УМ, слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за фактом порушення вимог карантину під час концерту співачки Олі Полякової, що відбувся в Новобаварському районі Харкова у суботу.