Дякуємо фермерам: google випустив новий doodle

07:12, 11.04.2020
Дякуємо фермерам: google випустив новий doodle

На тематичному малюнку від пошуковика сердечко потрапляє до стилізованої фігурки фермера в захисній масці.

Компанія Google створила новий Doodle, який веде на сторінку з подякою працівникам сільського господарства.

 

Нова подяка була висловлена у п’ятницю, 10 квітня.

 

На тематичному малюнку від пошуковика сердечко потрапляє до стилізованої фігурки фермера, одягненого в захисну маску. Після натискання на дудл він веде на сторінку пошуку: “Спасибі всім, хто допомагає боротися з коронавірусною хворобою”.

 

В такий спосіб Google продовжує вислювати подяку усім службам та їх працівникам, які безпосередньо залучені у боротьбі із коронавірусом COVID-19.

 

Цього тижня Google розпочав серію дудлів, щоб подякувати багатьом людям, які щодня боряться із Covid-19 – від лікарів та медсестер, які доглядають за людьми на передовій, до викладачів та працівників служби харчування, які забезпечують, щоб товари та послуги були ще доступнішими.

 

"COVID-19 продовжує впливати на громади у всьому світі, люди об’єднуються, щоб допомагати один одному, як ніколи. Ми запускаємо серію Doodle, щоб відзначити та вшанувати усіх тих, хто перебуває на передовій. Сьогодні ми хочемо сказати: Дякую! Усім працівникам сільського господарства. Таким чином компанія хоче підтримати і подякувати медичним працівникам, вчителям, пожежникам, поліцейським, продавцям та іншим фахівцям, які щодня піклуються про наше благополуччя і безпеку",- дякує адміністрація Google.

 

Першим користувачі побачили дудл, присвячений працівникам охорони здоров’я та вченим, які займаються розробкою вакцини проти вірусу. Він був розміщений на сайті 6 квітня. Коли користувачі натискають на дудл, вони переходять на пошуковий запит "Дякуємо всім, хто допомагає боротися з коронавірусом".

 

Протягом наступних днів дудли вшановуватимуть працівників інших професій, які працюють над тим, щоб врятувати життя людей та зберегти їхнє здоров’я.

 

Нагадаємо, 20 березня Google присвятив дудл угорському лікарю-акушеру, професору Ігнацу Земмельвейсу, якого вважають одним з основоположників асептики.

 

Як повідомляла «УМ», минулого разу адміністрація Google подякувала у такий спосіб комунальникам.