Playboy припиняє друк журналів

19:03, 19.03.2020
Playboy припиняє друк журналів

Весь контент Playboy виходитиме лише у цифровому форматі. (Фото з Instagram Playboy)

Друкована версія весняного випуску культового еротичного журналу Playboy стане останньою, принаймні, в 2020-му році. Її припиняють випускати через пандемію коронавірусу.

 

Про безпрецедентне рішення оголосив у відкритому листі керівник Playboy Enterprises Бен Кон.

 

Відтепер весь контент, зокрема Playboy Interview, 20Q, Playboy Advisor та видання Playmate виходитимуть лише у цифровому форматі.

 

 "Нікого не здивує те, що звички споживання медіа змінюються на деякий час... і наш контент у друкованій формі сягає рук лише частини наших фанів", - зазначив пан Кон.

 

У 2021-му році Playboy планує повернутися до друку та запропонувати читачам нові цікаві формати.

 

"Друк - це те, з чого ми починали, і друк завжди буде частиною того, хто ми є", - запевнив Кон, підкресливши, що бренд нині є "успішним як ніколи".

 

Керівник Playboy Enterprises також зауважив: "За останні 66 років ми стали чимось значно більшим, ніж журнал. І іноді треба відпускати минуле, щоби створити місце для майбутнього. Тож ми спрямовуємо нашу увагу на досягнення нашої місії в якомога ефективніший та дієвіший спосіб: допомогти створити таку культуру, де всі люди зможуть отримувати задоволення".

 

Як відомо, засновник Playboy Х'ю Хефнер пішов із життя в 2017 році. За останні роки журнал зробив гігантські кроки до розмаїття: на його сторінках стали з'являтися моделі плюссайз і транс-красуні.