Євробачення-2017: журналіст з Австралії вибачився за голі сідниці Віталія Седюка

11:12, 14.05.2017
Євробачення-2017: журналіст з Австралії вибачився за голі сідниці Віталія Седюка

Віталій Седюк повівся ганебно під час виступу Джамали.

Представник австралійського ЗМІ, який назвався Алістерем, вибачився за те, що чоловік з прапором Австралії показав голі сідниці під час пісні Джамали на "Євробаченні" у Києві в ніч на неділю.

 

Йдеться про відомого провокаційними витівками Віталія Седюка.

 

"Хочу сказати, що той ідіот, який вистрибнув на сцену під час виступу Джамали, не представляє Австралію. Ми любимо "Євробачення". Ми нажахані вчинком цієї людини. Мені дуже шкода. Я не маю питань", - заявив журналіст з Австралії під час прес-конференції після фіналу пісенного конкурсу.

 

Зазначимо, що скандальна витівка Седюка сталася під час виступу переможця  минулорічного конкурсу «Євробачення» Джамали, яка співала пісню "I believe in U".

 

Під час виконання пісні, яку транслювали у прямому ефірі, Віталій Седюк замотаний у прапор Австралії, вискочив на сцену, скинув штани і показав свої сідниці.

 

Джамала незворушно продовжувала співати далі. Тоді як пранкера Седюка вивела охорона. 

 

На сторінці Віталія Седюка у Facebook  користувачі соцмереж залишають обурені коментарі.

 

«Мені здається, що це плювок повного дебіла! Його батькам і близьким має бути сьогодні максимально соромно», - написав користувач Олексій Гончаренко.

 

Водночас, австралійські ЗМІ активно обговорюють проведення та результати конкурсу.

 

«Конкурс був чудово організований як з технічної, так і змістовної точки зору. Завдяки цьому нашим ведучим дуже оперативно вдалося з'ясувати, що людина, загорнута в австралійський прапор, насправді не має жодного стосунку до Австралії», - повідомляє головний національний ретранслятор конкурсу «Євробачення» в Австралії телерадіокомпанія СБС.

 

Як свідчить аналіз соцмереж, більшість австралійців вважають цей незручний момент «Євробачення» «потішним», оскільки таким чином австралійська тема на «Євробаченні» звучатиме голосніше, а кількість бажаючих переглянути трансляцію фіналу повторно зросте в рази.

 

Нагадаємо переможцем "Євробачення-2017" у Києві став португалець Сальвадор Собраль з ліричною піснею "Amar Pelos Dois".