Олімпіада: Ірина Коляденко здобула бронзу у вільній боротьбі, фото

15:45, 04.08.2021
Олімпіада: Ірина Коляденко здобула бронзу у вільній боротьбі, фото

Ірина Коляденко на Олімпіаді у Токіо. (Фото НОК України)

Українські борці довели, що є одними з кращих у світі: після успіху Жана Беленюка (золото), Парвіза Насібова (срібло) і Алли Черкасової (бронза) це довела і борчиня Ірина Коляденко.

 

22-річна українка здобула бронзову медаль у вільній боротьбі на Олімпійських іграх-2020 в Токіо в середу.

 

Як повідомляє Україна молода, про це інформує НОК України.

 

Зокрема, з рахунком 3:1 вона перемогла латвійку Анастасію Григор'єву. І це уже четверта медаль для України за останню годину!

 

«Українка Ірина Коляденко, що виступає у ваговій категорії до 62 кг, перемагає Анастасію Григор’єву з Латвії (3:1) і здобуває четверту медаль Токіо на борцівському килимі «Макухарі Мессе» для нашої збірної й загалом 11-ту нагороду для України на Олімпійських іграх-2020. Вітаємо і пишаємося!», - повідомили у НОК України.

 

 

Водночас, Асоціація спортивної боротьби України привітали Ірину, тренерський штаб та всіх вболівальників боротьби.

 

Як повідомляла «УМ», лише годину тому Україна завоювала першу золоту медаль - нардеп Жан Беленюк став Олімпійським чемпіоном у греко-римській боротьбі у категорії до 87 кг.

 

А українець Парвіз Насібов здобув срібло з греко-римської боротьби у ваговій категорії до 67 кілограмів.

 

Тоді як українки Марта Фєдіна та Анастасія Савчук здобули бронзову медаль у артистичному плаванні – це перша олімпійська нагорода України за всю історію в цьому виді спорту.

 

У медальному заліку Олімпійських ігор 2020 Україна наразі на 37-й сходинці. Українські спортсмени завоювали 11 медалей: 1 - "золото", 2 - "срібла" і 8 - "бронз".