Німеччина-Україна: наші програли перший матч Євро-2016

00:15, 13.06.2016
Німеччина-Україна: наші програли перший матч Євро-2016

Українці завзято протистояли чемпіонам світу.

Збірна України програла свій перший матч на Євро-2016 у неділю чинному чемпіону світу з футболу – збірній Німеччини. На стадіоні П'єр Моруа (м. Лілль, Франція) синьо-жовті показали характер, але цього виявилося недостатньо для перемоги.

 

На думку експертів з УЄФА та спонсорів організації, найкращим гравцем матчу Німеччина-Україна визнаний півзахисник німців Тоні Кроос. У складі німців голи забили Мустафі (19 хв.) та Швайнштайгер (90+3).

 

На думку помічника тренера збірної України Андрія Шевченка, «збірна Німеччина не дарма стала чемпіоном світу у 2014 році, тому можна казати, що команда України показала непогану гру».

 

«Тренерський штаб залишився задоволений першим таймом. Пропущений гол міг зламати гру, але гравці показали характер. Везіння дещо підвело нас, -  сказав Шевченко після матчу. - Претензій практично немає ні до кого. Попереду у нас  ще дві гри.»

 

Зауважимо, що за кілька годин до групового матчу Німеччина-Україна, він отримав підвищений рівень ризику від поліції Франції. Поліція передбачала високу ймовірність виникнення заворушень і зіткнень між уболівальниками команд.