Екскурсія в 50–ті

Екскурсія в 50–ті

Через кілька днів після закінчення UFW львівський дизайнерський і сімейний дует Маша і Руслан Костельні у своєму місті показали колекцію одягу сезону осінь–зима–2008—2009 «Медовий Львів». Модельєри витримали колекцію у стилістиці 50–х р.р. — цільнокроєні рукави, капелюшки–«менінгітки», спідниці–сонцекльош, агресивно під­креслена шкіряними паска­ми талія. В інтер’єрах ста­ровинного палацу По­тоцьких — архітектурної перлини Львова — колекція з присмаком ретро виглядала дуже гармонійно.

Целюліт та інше сало,

Целюліт та інше сало,

Років півтора тому «Дзеркало тижня» устругнуло несподівану штуку: надрукувало любовного листа своєї читачки. «Зазвичай ми так не робимо, — пояснювало «ДТ», — але цього разу всі ми почувались дуже зворушеними». Я теж почувалася зворушеною, читаючи чужу оповідь про нерозділене кохання. Добірна українська мова, стиль а–ля Анні Ерно, правда життя і... кінцівка у дусі російського шоу «Клуб колишніх дружин»: треба ЙОГО пробачити, відпустити і відкрити серце новому коханню.

«Терція» заспівувала — зал доспівував

«Терція» заспівувала — зал доспівував

Як виявилося, за ним скучили. Середина дев’яностих — два перші міжнародні фестивалі, і аж тепер третій. Але ж який! «Ініціатором фестивалю став композитор, керівник сумського джаз–ф’южн бенду Aramis Володимир Прихожай, — розповів керівник асоціації «Органум» і організатор багатьох фестивалів, у тім числі й нинішнього, Орест Коваль. — Він мене штовхав у спину, збирав кошти, запрошував учасників. І ось ми нарешті зібралися!».

Всі статті рубрики