Медом помажемо, кукурудзою доважимо

Перший крок, що поліпшує позиції сільськогосподарських виробників України на ринках ЄС, зроблено, повідомила європейський комісар із питань торгівлі Сесілія Мальмстрем під час зустрічі з міністром агрополітики Тарасом Кутовим.

Мінагрополітики з Японією готує Національну інфраструктуру геопросторових даних

Перший заступник міністра агрополітики Максим Мартинюк та Надзвичайний і Повноважний Посол Японії в Україні Шегекі Сумі підбили попередні підсумки проекту «Створення Національної інфраструктури геопросторових даних в Україні».

Тарасу Кутовому тридцять реформаторів у поміч

Тарасу Кутовому тридцять реформаторів у поміч

Із 1 серпня новостворений підрозділ офіційно розпочав свою роботу. Міністр агрополітики Тарас Кутовий під час засідання Громадської ради при відомстві повідомив, що до складу Офісу увійде три десятки реформаторів, які допомагатимуть проводити зміни у відомстві. Сьогодні це п’ятірка, яка вже пройшла

Держгеокадастр віднині підпорядкований Міністерству аграрної політики та продовольства

Раніше діяльність Держ­геокадастру спрямо­ву­вав і координував Ка­бінет Міністрів через віце-прем’єр-міністра, міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Теги: Україна

В Україні намолотили 10 мільйонів тонн зерна

В Україні намолотили 10 мільйонів тонн зерна

Спека, що тривала до вчорашнього дня, пришвидшила дозрівання врожаю. Валовий збір ранніх зернових та зернобобових в Україні, за даними Мінагрополітики, вже на 14 липня перевищив 10 мільйонів тонн.

Теги: Україна

Не на смак, а на користь

Майже п’ять сотень майбутніх інспекторів з усіх регіонів України стали учасниками навчальної програми з проведення аудиту процедур, що базуються на принципах НАССР, яка дозволяє гарантувати виробництво безпечної продукції шляхом ідентифікації небезпечних чинників.

Глиняне ноу-хау

Глиняне ноу-хау

Індійський винахідник Мансукхбхай Праджапаті (Mansukhbhai Prajapati) винайшов холодильник, який допомагає людям у країнах зі спекотним кліматом зберігати їжу свіжою без використання електроенергії.