Кулінарна марка: що готувати, коли свята тривають

Кулінарна марка: що готувати, коли свята тривають

Так повелося, що великодній стіл у кожній родині — чи не шедевр кулінарного мистецтва. Там — і традиції, і символи, і просто бажання потішити рідних, навіть вразити, а чому б і ні? Це — найбільше свято!

Великоднє меню: смачні рецепти від волинянки Ольги Пирогової

Великоднє меню: смачні рецепти від волинянки Ольги Пирогової

А господині, очікуючи на Світле Воскресіння, уже на повну діляться рецептами великоднього меню, розповідають, що готували їхні мами-бабусі, що придумали вони і що мало успіх на попередні свята.

Кулінарна творчість Великого посту: рецепти від полтавчанки Катерини Скрябіної

Кулінарна творчість Великого посту: рецепти від полтавчанки Катерини Скрябіної

Таки піст — це безмежний простір як для думок, так і для добрих справ чи цікавих творінь: думки ніби самі по собі шукають способи очищення, руки — гарних дій, а уява — майданчиків втілення своїх фантазій.

Теги: рецепт

Випічка духмяна й весняна: рецепти пирогів на будь-який смак

Випічка духмяна й весняна: рецепти пирогів на будь-який смак

Що не кажіть, а пироги дуже прикрашають весну, особливо її початок. Вона ще досить несмілива, прохолодна, вітряна, і чашечка чаю з духмяною домашньою випічкою дуже підсилить надію на те, що от-от усе розквітне барвами і вибухне співами пташок.

Теги: рецепт

З печериць і гливи — страви особливі: рецепти пiсних страв

З печериць і гливи — страви особливі: рецепти пiсних страв

Почався піст, і для того, щоб нагодувати родину, треба думати, чим вдало замінити скоромні продукти. Чудовий варіант — гриби. Сушені, заморожені, мариновані, свіжі — це щоразу нові смаки, велика різноманітність нових страв.

Теги: рецепт