З’їм того, не знаю, чого: що готувати, коли свята тривають

З’їм того, не знаю, чого: що готувати, коли свята тривають

Справжня врожайна пора для господинь — саме зараз. Коли свята тільки минули, а всі коронні страви вже були вдало презентовані, не втратити свого високого звання найкращої кулінарної феї — завдання із завдань.

Теги: рецепт

Чим пишніший — тим кращий рік: рецепт розкішного яблучного пляцка

Їх називають пляцками, перекладанцями, перемазанцями, пирогами. І дуже багато хто пече — і ті, хто добре вміє це робити, і ті, хто любить ці солодкі пухкі витвори, і хто не вміє, але вчиться.

Теги: рецепт

З яблуками, в рукаві і в молоці: найсмачніші рецепти приготування качки

З яблуками, в рукаві і в молоці: найсмачніші рецепти приготування качки

«Сьогодні — запечені качки», — знає що радити Люба Біріна, кулінарна майстриня з Калуша, яка давно заслужила нашу цілковиту довіру за свої до грама розраховані й дуже смачні рецепти.

Найсмачніше до Різдва — на всі три Куті: рецепти святкових смаколиків

Найсмачніше до Різдва — на всі три Куті: рецепти святкових смаколиків

Щедру українську душу видно і з колядок та щедрівок, у яких бажають добра і достатку, але ще більше діляться тим, чим раді, з кожним гостем — кликаним чи випадковим.

Святковий стіл у бліндажі: як військові на передовій зустрічають Новий Рік (відео)

Святковий стіл у бліндажі: як військові на передовій зустрічають Новий Рік (відео)

Захисники із 108-го батальйону 10-ї гірсько-штурмової бригади перебувають на лінії фронту, але і там, у бліндажах, вони організували святковий новорічний стіл. Щоб було як вдома, чоловіки приготували традиційні новорічні салати: олі’є, «з крабами», оселедець під шубою, а також холодець.

Таїнство особливої вечері: перевірені рецепти до передріздвяного столу

Таїнство особливої вечері: перевірені рецепти до передріздвяного столу

«На столі — свята вечеря, вся родина за столом», — ці рядки з вірша Надії Гуменюк невдовзі стануть актуальними в кожній родині. Свята вечеря — особливо святкове родинне таїнство, величне і ні з чим не порівнюване.

Теги: рецепт

На два «кусь-кусь»: рецепт дрібних пиріжків нашвидкуруч

На два «кусь-кусь»: рецепт дрібних пиріжків нашвидкуруч

«У таку погоду дуже смакує щось тепленьке, смачненьке з духовки, — каже Ірина Янишин iз Дрогобича, знайома нам викладач музики і «за сумісництвом» — порадниця у світі смаколиків.

Теги: рецепт