Борщик у глиняному горщику і коржик: рецепти оригінальних полтавських наїдків

Борщик у глиняному горщику і коржик: рецепти оригінальних полтавських наїдків

Полтавщина не припиняє дивувати своїми кулінарними одкровеннями, пошуками і знахідками. Як тільки подумалося, що треба поговорити про наші смачні, наваристі, справді унікальні борщі

Попереду — Спас: страви серпневих свят українських господинь

Попереду — Спас: страви серпневих свят українських господинь

Друга половина серпня багата на свята, які особливо шануються в народі, а відтак і мають народні назви: Маковія, Спаса, Успіння, бо ж Спаси — різні смачні свята, названі так народом із любові до них.

Грильована краса на столі: ексклюзивні рецепти львівської письменниці Лідії Нестеренко-Ланько

Грильована краса на столі: ексклюзивні рецепти львівської письменниці Лідії Нестеренко-Ланько

Книга Лідії Нестеренко-Ланько — письменниці, новеліста, казкарки і поетеси — ще шукає свого видавця, проте рецепти з неї вже полюбилися тим, хто знайшов до них доступ, бо вони справді пропорційно дуже точно виписані й ексклюзивні.

Теги: рецепт

Посібник для довгожителів: поради від лікаря-дієтолога Оксани Скиталінської

Посібник для довгожителів: поради від лікаря-дієтолога Оксани Скиталінської

«Наш час — це час стрімкого розвитку біогеронтології, коли вчені все більше заглиблюються в механізми старіння, які в різних людей відбуваються з різною швидкістю і які можна сповільнювати або, навпаки, прискорювати, як автомобіль.

Теги: Здоров'я

Дієтолог Катерина Толстікова порадила десерти та часник для стрункої фігури

Дієтолог Катерина Толстікова порадила десерти та часник для стрункої фігури

Катерина Толстікова, лікар-дієтолог, фуд-терапевт, фахівець аnti-age харчування (харчування, яке якнайдовше забезпечує молодість), смакує літніми дарами так, ніби кожна ягідка, овоч чи фрукт — це справжній скарб.

Овочі — у рагу і пирогу: чим смачненьким потішити родину?

Овочі — у рагу і пирогу: чим смачненьким потішити родину?

Про овочі можна писати вже трактати (вони і римам сприяють навіть). Багато їх нині, і це не може не тішити. Господині їх додають всюди, де тільки можна. Люба Біріна, кулінарна майстриня з Калуша, розповідає, якими смачними вдаються рагу з овочами.