Принцеса на кухні: 6-річна Саша Цибульська готує, бо мама любить

Нещодавно побачила свою маленьку сусідочку, 6-річну Сашу Цибульську, на фото за ліпленням пельменів і в короні принцеси.
Нещодавно побачила свою маленьку сусідочку, 6-річну Сашу Цибульську, на фото за ліпленням пельменів і в короні принцеси.
Киянка Наталя Печерська, як, утім, усі, хто причетний до культури, мистецтва і творчості, вбачає в осінніх туманах натхнення і затишок.
«Божевільний» — назвали цей овоч ще у XVII столітті європейські мандрівники, побачивши на полях Індії. Може, не лише зовнішній вигляд баклажана спонукав їх до таких висновків, а й смакові якості: у сирому вигляді він містить соланін, який може спровокувати отруєння.
Думка про те, що восени треба їсти більше, щоб зігрітися, не зовсім правильна.
Неймовірна буженина. Її так називає автор рецепту, визнана кулінарна майстриня, киянка Анастасія Рябокінь.
Для мене давно зрозуміло, що вся випічка з яблуками — особлива.
«Я зараз — повністю капустяна душа.
Як кажуть, чим далі в осінь, тим більше огортає сум, який ми називаємо «депресією», хоч це насправді і не так.
Осінь — на диво багатофункціональна: і натхненням на творчість слугує для митців, і відновлює сили після літньої біганини, і спонукає до вигадування нових смаколиків, бо ж народило всього на городах і ланах.
Звісно, всі торти мають у собі щось магічне, бо від більшості не можна відірватися.