Перша ластівка різдвяної казки: рецепт «штолена» від Оксани Яцків зі Львівщини

Перша ластівка різдвяної казки: рецепт «штолена» від Оксани Яцків зі Львівщини

Ті, хто готує «Штолен», мають Різдва значно більше. І це дуже добре, бо чим більше душа переживає справжніх свят і див, які приходять із ними, тим вона міцніша, красивіша і піднесеніша.

Сім відтінків синеньких: рецепти страв із баклажанів тернополянки Лариси Пошпур

Сім відтінків синеньких: рецепти страв із баклажанів тернополянки Лариси Пошпур

«Божевільний» — назвали цей овоч ще у XVII столітті європейські мандрівники, побачивши на полях Індії. Може, не лише зовнішній вигляд баклажана спонукав їх до таких висновків, а й смакові якості: у сирому вигляді він містить соланін, який може спровокувати отруєння.

Теги: рецепт