Їхній «перший раз»

09.02.2007
Їхній «перший раз»

Cекс-символ Джоннi Депп почав кар'єру звабника в 16 рокiв.

      Зірки кіно та естради є публічними людьми. Тому ми з вами — шанувальники, за рахунок яких суперзірки так безбідно живуть — маємо право знати всі подробиці їхнього життя, тим паче ті, які навіть не приховуються. Відтак із нагоди очiкуваного Дня святого Валентина, або Дня всіх закоханих, подаємо добірку матеріалів, присвячених такому інтимному епізоду з життя знаменитостей, як втрата цноти.

      Про те, як знамениті актори й співаки переживали той самий «перший раз», розповідає американський тижневик «Глоуб».

 

Чоловіки

Актор Пол Ньюмен

      Як розповідає Джим Стоттер, друг дитинства легенди американського кіно Пола Ньюмена, який тоді був разом із Полом, майбутня зірка позбулася невинності в місцевому борделі у віці 15 років. «Бордель був у районі з поганою славою, тому ми, хлопчаки, які йшли на свій «перший раз», намагалися втекти, але Пол нас затримав. Єдиною повією, яку ми собі могли дозволити, зважаючи на назбирані нами кишенькові гроші, була Товста Енні. Вона пропустила кожного з нас по п'ять доларів», — каже Джим.

Актор Шон Коннері

      Шотландський актор Шон Коннері увійшов у історію кіно як найкращий виконавець ролі таємного агента Джеймса Бонда, перед яким, як відомо, не може встояти жодна жінка. Коннері є також рекордсменом серед усієї акторської братії: за віком, коли він мав перший сексуальний досвід. Актор якось зізнався: «Я тепер вже не можу пригадати, як це сталося і з ким. Я лише знаю, що зробив це». Як запевняє сер Шон, трапилося «це», коли йому було... вісім років.

Актор та музикант Джонні Депп

      Головний герой «Піратів Карибського моря» також розпочав сексуальне життя дуже рано. Джонні Депп розповів: «Мені було десь 13, я грав на гітарі в клубі, а ця трохи старша за мене дівчина вешталася навколо. Вона також була незайманою. Ми зробили це у блакитному мікроавтобусі «Форд», який належав басисту нашої рок-групи. Я знав, що і як робити, оскільки вивчав цю тему впродовж кількох років. Я пам'ятаю, що ми добре провели час разом».

Актор Брюс Уїлліс

      14-річний «міцний горішок» підробляв розсильним у готелі в Нью-Джерсі, коли на нього накинула оком і затягла в ліжко доросла жінка, мешканка готелю.

Актор та співак Уїлл Сміт

      Уперше скуштував смак сексу у віці 16 років у підвалі батьківського будинку із подружкою на ім'я Джина.

Телеведучий Філ Донах'ю

      Піонер американських ток-шоу зберіг цноту до першої шлюбної ночі, а одружився він у 23 роки.

Телеведучий Ларрі Кінг

      Легендарний майстер телеінтерв'ю iз каналу Сі-Ен-Ен втратив незайманість у 17 років із старшою, одруженою жінкою, яка спокусила його під час літніх канікул на курорті.

Співак Енріке Іглесіас

      Енріке було від кого отримувати підказки та поради, оскільки його тато, співак Хуліо Іглесіас, має репутацію одного з найкращих «жеребців» у світі шоу-бізнесу. Енріке відмовився розповісти, в якому віці він став на шлях татка, але розкрив, що це сталося в певному іспанському готелі: «Коли ми зайшли в кімнату з дівчатами, то було цілком очевидно, що вони прагнуть сексу. Я також уже був готовий до цього, тому ми всі пішли до ліжка. Одна з дівчат зірвала з себе одяг і накинулася на мене».

Актор Джеймс Каан

      Зірка фільму «Хрещений батько» був дуже юним, коли його в Майямі спокусила 40-річна жінка. 13-річний Каан свій перший сексуальний досвід здобув на задньому сидінні автомобіля коханки. «Москіти покусали всі мої сідниці», — це єдине, що згадує актор про той випадок.

Актор Дон Джонсон

      Найвідомішого американського телевізійного поліцейського Неша Бріджеса (він же — актор Дон Джонсон) впровадила в доросле життя його... нянька. Їй було 17 років, Дону — тільки 12.

 

 Жінки

Співачка Брітні Спірз

      Американська поп-принцеса обіцяла «не мати сексу» до заміжжя, але змінила думку в 19 років, коли почала серйозно зустрічатися з вокалістом групи N'Synk Джастіном Тімберлейком. Пізніше Брітні зізналася: «Мої стосунки з Джастіном тривали два роки і я вважала, що він буде єдиним у моєму житті. Але я помилилася. Я й уявити собі не могла, що він піде на телешоу Барбари Уолтерс та продасть мене, розповівши всій Америці, як це між нами сталося».

Співачка та акторка Джессіка Сімпсон

      Зірка телевізійного реаліті-шоу та співачка Джессіка Сімпсон запевняє, що, як вірна християнка, залишалася цнотливою до 22 років, поки не вийшла заміж за музиканта Ніка Лейчі. Джессіка розповіла: «Понад усе я пишаюся собою за те, що залишалася незайманою до своєї шлюбної ночі. Ця ніч згадується мені як чарівна, хоча я була ще такою незграбною. Зате тепер я дуже вправна в цьому».

Акторка Кейт Хадсон

      Зіркова мати, акторка Голді Хоун, була шокована, коли її «маленька донечка» Кейт Хадсон розповіла, що вже «не дівчина». Кейт згадує: «Мені було 15, і мама почала розпитувати: «Люба, а в тебе вже був секс?». Коли я сказала «так» і розповіла, що втратила незайманість із хлопцем, за яким шаленіла, то вона спочатку оніміла, а потім намагалася втішити й підтримати мене. Ситуація була просто божевільною, оскільки, коли відбувалася ця розмова, батьки того хлопця сиділи в сусідній кімнаті. Подумати тільки, я втратила свою цноту у його вбиральні!».

Акторка Ліза Кудроу

      Зірка телесеріалу «Друзі» Ліза Кудроу є рекордсменкою витримки, оскільки вирішила зберегти незайманість до шлюбу і дотрималася даного собі слова, доки в травні 1995 року не вийшла заміж за рекламного менеджера Майкла Штерна. «Моя цнота була тим, що я вважала занадто цінним, аби віддати першому ліпшому. Вона була моєю честю і я могла віддати її лише чоловіку, який був гідний її», — розповідає Ліза. Незайманості вона позбулася в 31 рік...

Акторка Холлі Беррі

      40-річна (двічі розлучена) зірка американського кіно зізнається, що втратила цноту, коли була старшокласницею: «Для мене 17 років видавалися відповідним віком для цієї справи. І я зовсім не жалкую. Це сталося з моїм першим хлопцем, який називав себе «оригінальним бойфрендом».

Акторка Брук Шилдс

      Брук ще підлітком знялася у фільмі «Блакитна лагуна», який часто класифікують як «еротика для дітей». Одночасно вона та її мама заявляли, що дівчина збереже незайманість до шлюбу. У США навіть грали на тоталізаторах, сперечаючись, чи вдасться Брук дотриматися цієї обіцянки. Та після короткотривалого шлюбу й розлучення з зіркою тенісу Андре Агассі актриса розповіла «всю правду» про своє далеко не цнотливе життя.

      Брук стверджує, що цноту вона втратила з актором Діном Кейном, виконавцем головної ролі в телесеріалі «Супермен». Це сталося тоді, коли Брук і Дін навчалися в Прінстонському університеті (до «знаменного дня» вони зустрічалися три роки). Шляхи парочки розійшлися після закінчення університету, і незабаром після визнань Шилдс Дін у телеефірі заявив, що Брук робила такі «подарунки» багатьом кінозіркам іще до зустрічі з ним.

      Відомий актор Джон Траволта підтвердив, що мав роман із Брук, коли їй було 15, а йому 27 років. Спіймана на брехні Брук намагалася віджартуватися: «Траволта був моїм першим старшим чоловіком». А потім вирішила, що нічого втрачати, і похвалилася романом iз Майклом Джексоном: «Він був одним iз моїх найбільш імпозантних любовних зв'язків». «Цнотлива Брук» також ошляхетнилася через зв'язок iз особою блакитної крові — князем Монако Альбертом.

Співачка Мерайя Кері

      Стверджує, що стала жінкою в 23 роки, коли вийшла заміж за музичного продюсера Томмі Моттолу.

Акторка та співачка Мадонна

      Першого коханця мала в 15 років. Його звали Рассел.

Акторка Сандра Буллок

      Стала жінкою в 19 років. «Після того, як це сталося, ми пішли на баскетбольний матч. Дійсно символічно — рахувати очки й одночасно втратити свою цноту», — жартує Сандра.

Акторка Джилліан Андерсон

      Зірка телесеріалу «Цілком таємно» зробила це зi скінхедом-неонацистом, коли їй було лише 13.

Акторка Кассандра Пітерсон

      Зваблива брюнетка, яка відома нашим глядачам передусім за пародією на фільми жахів «Ельвіра, володарка темряви», відразу ж узяла високий старт. Їй було 19 і вона працювала танцівницею у Лас-Вегасі, коли її спокусив відомий англійський співак Том Джонс. Джонс має репутацію «ковбоя, який об'їздив табуни кобилок».

Співачка та акторка Шер

      Вічно молода Шер не відзначалася винахідливістю. Вона «зробила це» у 14 років із сусідським хлопцем.

Співачка та акторка Барбра Стрейзанд

      Барбра, як зразкова єврейська дівчина, подарувала свою незайманість своєму чоловікові — актору Еліоту Гулду. Щоправда, у 18 років — задовго до заміжжя з ним.

Співачка Тіна Тернер

      Втратила цноту в 15 років із гравцем шкільної баскетбольної команди.

Акторка та модель Памела Андерсон

      Не виключено, що секс-символом сучасної Америки Памела Андерсон стала саме через те, що втратила цноту в 12 років. Сталося це внаслідок згвалтування, у маленькому канадському містечку Комокс, де зростала Пам. Актриса носила цю таємницю у собі 20 років, доки не наважилася розповісти про свій брутальний досвід, щоб застерегти інших дівчаток від подібних помилок. «Моя надмір досвідчена подружка якось запропонувала мені зустрітися з двома хлопцями, — розповідає Памела. — Я знала одного з них і він сказав мені, що ми просто пограємо в карти: в «дурня». Я була не проти, хоча йому було 25 років. Але невдовзі після того, як ми прийшли до його дому, моя подружка десь зникла з іншим хлопцем на другому поверсі. Невдовзі ми розпочали цілуватися, і це бентежило мене, бо до цього я ще ні з ким не цілувалася. А потім ситуація і зовсім вийшла з-під контролю. Він намагався стягнути з мене труси, потім затиснув мені рот рукою, щоб я не могла кричати. Я намагалася кусати її, щоб він зупинився. Але він таки взяв мене силою. Це було дуже грубе знайомство з сексом. Після цього гвалтівник почав лякати мене, що якщо я комусь розповім про те, що сталося, то він ославить мене перед усім містом. А ми мешкали в маленькому містечку... І я таки присяглася, що нікому не розповім. Я почувалася брудною і мала відразу до сексу аж до 18 років, поки не зустріла своє перше кохання. Цей хлопець довів мені, що секс може бути солодким та ніжним. І він частково допоміг мені змити мої погані спогади. Але згвалтування — це настільки огидний досвід, що про нього ніколи не можна забути повністю».

  • Огидні і прекрасні

    У Нью–Йорку відбулася одна з найулюбленіших подій шоу–бізнесової тусовки — церемонія вручення премії MTV Video Music Awards, заснованої найпопулярнішим музичним телеканалом у світі. Уперше подію такого масштабу організували в Брукліні, і незважаючи на «непрестижний» статус цього району, дійство було справді вражаючим. >>

  • Ольга Куриленко: Мені ніколи не спадало на думку зірватися

    Цілком можливо, що за кілька років світ перестане асоціювати Ольгу Куриленко винятково з дівчиною Бонда: сьогодні вона задіяна у кількох проектах всесвітньо відомих режисерів, що дає їй надію вийти за рамки образу статичної красуні. Сміливо припускаю, що у майбутній біографії актриси буде глава, в якій описуватиметься, що змінити амплуа їй дозволила робота у фільмі дебютантки Міхаль Боганім «Земля забуття» (картина виходить на екрани кінотеатрів України 26 квітня): Ольга грає молоду жінку, яка не може забути про трагедію, що сталася в її житті під час вибуху на ЧАЕС. Актриса сама вийшла на проект маловідомої режисерки. «Від когось Ольга довідалася, що існує сценарій фільму про Чорнобиль, і зацікавилася ним, — розповідала в інтерв’ю «УМ» Міхаль. — Оскільки я знімала до цього документальне кіно, то мені не йшлося про те, щоб залучити до роботи над фільмом відомих акторів. Але коли зустрілася з Ольгою і поговорила з нею, то зрозуміла, що вона підходить на цю роль».

    Незважаючи на те, що українка працює з такими великими, як Деніел Крейг, Терренс Малік, Том Круз, їй вдається залишатися «земною». «Особливі прикмети» цієї знаменитості: скромність, виваженість, працьовитість. Хоча, можливо, у майбутньому ми дізнаємося про недитячі інтриги, завдяки яким, а не лише екзотичній красі, Куриленко пробиралася на вершини Голлівуду, проте в інтерв’ю «УМ» Оля постала саме такою. За її словами, вона не по­требує «зіркової свити»: у неї немає менеджера, асистента, водія, публіциста. «Свою кінокар’єру я будую сама. Для простої поради мені достатньо мого асистента», — стверджує Куриленко. >>

  • Ковток води

    Лікарі, які робили розтин тіла співачки Уїтні Х’юстон, виявили в її легенях воду. Така остання новина із закулісся раптової смерті американської зірки поп– та соулмузики. >>

  • Хай живе королева!

    Цьогорічна, 58–ма, церемонія вручення найвищих американських музичних нагород «Греммі», яка відбулася в Лос–Анджелесі у ніч із неділі на понеділок за київським часом, пройшла під знаком жалоби. Напередодні у своєму готельному номері була знайдена мертвою славетна співачка Уїтні Х’юстон, яка мала виступити на цій церемонії, тож вечір фактично перетворився на вшанування її пам’яті. Спершу організатори навіть думали взагалі скасувати захід, але родина Х’юстон попросила цього не робити. Проте в програму церемонії було внесено зміни. >>

  • Король переміг Цукерберга

    Цьогорічна, 83–тя, церемонія нагородження премією Американської кіноакадемії виявилася чи не найбільш передбачуваною з початку сторіччя. В усіх головних номінаціях «Оскар» отримали фаворити, та й решта переможців критиків не здивували. >>

  • Німецька ПОПелюшка

    Змагання, в тому числі й музичні, привабливі несподіванками. Цьогорічне «Євробачення» подарувало дуже симпатичний «сюрприз»: перемогу звичайної німецької дівчини, вчорашньої школярки, яка, не маючи змоги похвалитися вокальними даними чи особливим музичним талантом, підкорила Європу своєю щирістю і простотою. Німеччина стоїть на вухах і носить Лєну Майєр–Ландрут на руках, продюсер на хвилі цієї ейфорії пропонує відправити її на «Євробачення» й наступного року, а сама тріумфаторка зітхає: мовляв, усе це приємно, але коли ж їй тепер навчатися? >>