Ноги, руки і годинники

09.02.2007
Ноги, руки і годинники

Володарка «Оскарa-2003» Шарліз Терон.

      Як повідомляє сайт Lenta.ru, одна із найвродливіших жінок Голлівуду, «оскароносна» Шарліз Терон незабаром може постати перед судом. А все через те, що 31-річна актриса порушила контракт зі швейцарською фірмою Raymond Weil, «обличчям» якої була. Як випливає із судового позову, поданого на Шарліз цією компанією, знаменитість, підписуючи рекламну угоду з Raymond Weil, зобов'язалася за солідну винагороду носити з жовтня 2005 року по грудень 2006-го годинники тільки цієї марки. Однак Шарліз, поставивши під контрактом свій автограф, без зайвих докорів сумління уклала ще одну угоду – зі знаменитим домом «Крістіан Діор». І вже в березні минулого року під час прес-конференції на фестивалі в місті Остін (штат Техас) була помічена в наручному годиннику саме цієї фірми.

      Більше того, як запевняють у швейцарській фірмі, умови контракту забороняли Шарліз з'являтися в рекламі будь-яких ювелірних виробів, навіть у рамках благодійних акцій. Однак, незважаючи на це, фото актриси в розкішному кольє з лютого по грудень 2006 року використовувалося в рекламі, яка закликала робити пожертви на боротьбу зі СНІДом.

      Сума грошових претензій Raymond Weil до Шарліз Терон наразі не розголошується. Але з огляду на те, що на рекламну кампанію за участі кінозірки було витрачено понад 20 мільйонів доларів, можна припустити: грошова претензія швейцарців — чимала.

      Утім актриса, схоже, не надто непокоїться з цього приводу. Терон переконана, що адвокати успішно її «відмиють». А прихильники  любитимуть її незалежно від того, яким буде результат судових слухань.

      До речі, днями Шарліз здобула визнання як власниця «найкрасивіших ніжок серед американських зірок». На думку читачів журналу In Touch, кращих нижніх кінцівок, ніж у Терон, серед американських знаменитостей годі й шукати.