Легенда — про легенду

04.05.2006
Легенда — про легенду

      Квентін Тарантіно у захваті від Джиммі Хендрікса. Не те щоб знаменитий гітарист був кумиром славетного режисера в музичному сенсі, але незабаром долі Хендрікса і Тарантіно будуть пов’язані дуже тісно. Адже творець «Кримінального читва» й «Від заходу до світання» вже підписав контракт на створення нового фільму: тепер Тарантіно екранізуватиме біографію темношкірого рокера.

      Як стверджує сам Квентін, сценарій майбутнього кіношедевра йому неймовірно сподобався. А щоб фільм виявився ще реалістичнішим, режисер планує залучити до роботи брата Джиммі Хендрікса, Леона. Мовляв, хто ж іще, як не рідний брат, допоможе знімальній групі максимально достовірно розповісти про життя однієї з найбільших рок-легенд.

      Саундтреком до фільму, звісно, стане оригінальна музика Хендрікса. Зрештою, ця стрічка взагалі має стати напівдокументальною, адже Тарантіно планує використати й реальні фото- та відеозйомки музиканта, а також записи інтерв'ю і «живих» концертів Джиммі. Як повідомляє сайт «Делфі», зйомки розпочнуться у другій половині цього року і проходитимуть у Сіетлі, Нью-Йорку, Торонто та Лондоні.