Служба зайнятості — служба уваги

22.12.2005

      20 грудня 2005 року Державна служба зайнятості урочисто відсвяткувала 15 років діяльності — 15 років копіткої праці. У київському Палаці спорту з цього приводу проходив загальноукраїнський інформаційно-просвітницький захід «День зайнятості». В урочистому відкритті взяли участь багато почесних гостей. Президент України Віктор Ющенко особисто привітав працівників ДСЗ.

Працівникам Державної служби зайнятості України

      Шановні друзі! Прийміть щирі вітання з нагоди 15-ї річниці заснування Державної служби зайнятості України.

       Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, ви робите вагомий внесок у реалізацію активної державної політики зайнятості та розбудову демократичного, громадянського суспільства.

       Створення щороку не менше мільйона нових сучасних робочих місць, яке має забезпечуватись реальним працевлаштуванням громадян і розвитком підприємницької ініціативи, — це одне з найважливіших завдань на ринку праці.

       Упевнений, що запорукою успішного виконання наміченого є ваші професіоналізм, старанність, завзяття і великий практичний досвід, які й надалі слугуватимуть на користь людям, сприятимуть оновленню системи соціального захисту громадян та поліпшенню якості трудового потенціалу країни.

      Сердечно зичу вам і вашим родинам світлих життєвих обріїв, добра і щастя, міцного здоров'я та задоволення від вашої почесної праці!

Президент України
В.ЮЩЕНКО.