Стильна, білява і люта

22.12.2005
Стильна, білява і люта

Шалена матуся Різ.

      Білявка («в законі» і без, позаяк у житті актриса також надає перевагу штучному для неї «блондинистому» кольору волосся) Різ Уїзерспун воює з папараці. Причому наразі не так із гуртом нахабних фотографів, як конкретно з одним із представників цієї безсовісної щодо знаменитостей професії. Різ сповнена рішучості якщо не засадити Тома Уоллеса у в'язницю, то принаймні здерти з нього чималий штраф. Річ у тім, що цей 44-річний дядько із фотоапаратом просто замучив зірку «Шосе», «Стильної штучки», «Білявки в законі» тощо, намагаючись зазнімкувати її разом із 5-річною донечкою Евою. Молода мати, яка перед тим дуже люб'язно попросила папараці не переслідувати її — мовляв, якщо треба, вони з Евою і навіть із її братиком, 2-річним малюком Діконом, залюбки попозують для фото, аби лиш про зйомку попередили заздалегідь, — гуляла з донькою у знаменитому «Діснейленді», аж тут буквально із-за кущів вискочив цей самий Уоллес і просто-таки затероризував Різ із дитиною, нахабно клацаючи об'єктивом просто перед обличчями зірки й дівчинки. Мала розплакалася, а 29-річна матуся просто знавісніла й покликала на допомогу охоронця «Діснейленду». У результаті сек'юріті, також обурений поведінкою фотографа, встряв із ним у бійку.

      Неприємна, словом, ситуація. Тепер Тома Уоллеса судять за звинуваченням у загрозі особистій свободі й насиллі проти дитини. Папараці, природно, запевняє, що ні в чому не винен. Днями він повинен був з'явитися в суд каліфорнійського округу Оранж, де слухається ця справа, однак повістку зігнорував і не прийшов. На свою біду, адже неявка в суд спрацювала йому тільки на шкоду, й тепер фотограф, згідно з американським законодавством, може загриміти за грати років так на чотири.

      Звісно, за сприятливих для нього обставин (якби, наприклад, Різ відкликала свій позов) папараці міг би відбутися й «малою кров'ю» — скромним штрафом. Однак, схоже, момент для дядька невдалий: саме зараз у пані Уїзерспун особливо сильним є інстинкт обуреної матері. Адже Різ готується до зйомок психологічної драми «Наші сімейні неприємності», де їй належить зіграти роль молодої мами, яка страждає від дуже неприємних видінь. З великого міста героїня фільму повертається до рідного містечка у штаті Теннессі, дізнається легенду про відьму й переконується, що злий дух хоче вбити її немовля. Тож хіба варто дивуватися, що, вживаючись у роль змученої стражданнями матері, Різ і в житті навісніє від будь-яких посягань на свободу своїх дітей?