Віват, селеро!

Віват, селеро!

«Учора офіціант приніс селеру із сиром, і я зрозумів, що літо закінчилося. Звісно, осені притаманні й інші ознаки: пожовкле листя, прохолода вранішнього повітря, туманні вечори, — але жоден iз них не є достатньо переконливим для мене. Прохолодою повівають червневі досвітки, в засуху листя з дерев облітає раніше зазначеного строку, проте літо закінчується лише з першою селерою».

Готуєм приправи

Готуєм приправи

Ми вже ознайомилися з грузинською кухнею, а які ж кавказькі страви без гострої приправи. Скажімо, сацебелі чи ткемалі. Про сацебелі ми говорили ранiше, а зараз якраз сезон, коли достигли сливи, алича, тож можна приготувати на зиму ткемалі.

Всі статті рубрики