Квартали міста life:)

07.09.2005

      Національна мережа мобільного зв'язку life:) цими вихідними в центрі столиці провела найбільший розважальний захід в історії України — lifebox-місто. Кияни, котрі вже звикли до різноманітних розважальних заходів, все-таки дивувалися тому дійству, що розгорнулося на майдані Незалежності 3 та 4 вересня. Мало того, що майданом розгулювали яскраві зелено-червоні скриньки із ніжками, а на величезній сцені виспівували караоке, тут ще й задарма роздавали стартові пакети life:) тим, хто не полінувався просто заповнити анкету і вистояти в черзі. Хоч черги й нагадували старі часи перебудови, коли за ковбасою та хлібом можна було простояти годинами, проте у черзі за life:) стояти було куди приємніше. Тут жартували, веселилися, розповідали анекдоти, заводили нові знайомства, і хто знає, можливо, саме в цій черзі знайшли одне одного не одна майбутня подружня пара, адже із life:) життя дійсно стає цікавішим.

      Усе life:)-містечко було сплановане таким чином, щоб зацікавити як дітей, так і дорослих. Місто мало свої квартали, що розбивалися в залежності від інформаційної або розважальної послуги lifebox — «Спілкуйся», «Новинки», «Сьогодні & Завтра», «Мультимедія», «Прикрась свій телефон» та інші. Тобто кожний квартал розповідав сьогоднішнім та майбутнім абонентам про послуги lifebox та їх зручність у користуванні. На тих щасливчиків, котрі мужньо здобули собі новенький пакет life:), чекали несподіванки, різноманітні ігри та змагання, включно з перегонами на роликах та походу по лабіринтах.

Під час акції відбувся розіграш цікавих, а головне цінних призів. Деякі щасливчики, до котрих Фортуна в цей день була особливо прихильною, з акції поїхали на щойновиграному автомобілі ВМW Mini One, та скутерах, або ж одержали телефони Nokia, ігрову приставку Sony, MPЗ-плеєри та багато інших призів.

      «Свято lifebox міста — найбільш маштабний розважальний захід за всю історію України, що принесло безліч приємних емоцій його відвідувачам. Цим заходом ми хочемо довести всім користувачам, що послуги LIFEBOX унікальні й дуже прості», — відзначив директор з маркетингу life:) Толга Гедікоглу. Представлений у січні 2005 року life:) є новим брендом оператора мобільного зв'язку «Астеліт». Метою компанії є зміна бачення мобільного зв'язку в Україні через надання нових послуг, спрямованих на індивідуальні потреби користувачів.

      «Астеліт» — це міжнародна компанія, 54,2% якої опосередковано володіє провідний GSM-оператор Туреччини Turkcell (NYSE:TKC), а 45,8% належить українським акціонерам.

      «Ми пропонуємо користувачам новий стиль «мобільного життя» і цілком упевнені в наших цінностях та нашій стратегії, у нашій сучасній та високотехнологічній мережі, в наших інноваційних послугах та нашому підході, орієнтованому на споживача. Я вірю, що з часом ми станемо оператором мобільного зв'язку, якому в Україні будуть віддавати найбільшу перевагу», — зауважив головний виконавчий директор «Астеліт» пан Танйю.

      Мережа life:) продовжує стрімко поширюватися всією Україною. На сьогоднішній день покриття life:) наявне в 62 містах. life:) першим в Україні запропонував своїм абонентам послуги швидкісної передачі даних на основі технології EDGE. Сьогодні покриття EDGE у мобільній мережі life:) доступне в 17 містах України, таких як Запоріжжя, Київ, Луганськ, Львів, Маріуполь, Миколаїв, Одеса, Севастополь, Сімферополь, Харків, Хмельницький, Донецьк, Дніпропетровськ, Дніпродзержинськ, Черкаси, Чернігів, Ялта.