Творці «Теорії великого вибуху» оголосили дату завершення зйомок

15.02.2019
Творці «Теорії великого вибуху» оголосили дату завершення зйомок

«Вибухова» четвірка.

Ще не звучали фінальні акорди, але фанати серіалу «Теорія великого вибуху» вже в «траурі», адже творці «Теорії...» оголосили дату завершення цієї кіноепопеї, яка тривала з 2005-го.
 
Серед прихильників цієї навіть не багатосерійної, а багатосезонної комедії не лише «ботани», які знаються на тонкощах чорних дірок чи доведення математичних теорем, а й просто люди, які цінують тонкий (іноді не зовсім) гумор.
 
Про те, що цей серіал припав до смаку багатомільйонній аудиторії, свідчить бодай те, що його творці завершують уже 12-й (!) сезон, а це вам не фунт родзинок.
 
Щоб прощання з улюбленим серіалом цієї весни пройшло менш драматично і водночас незабутньо, його творча команда готує сюрпризи. Так, скажімо, фінал триватиме годину і матиме два епізоди, поєднані спільною сюжетною лінією.
 
Також завершення серіалу має запам’ятатися не лише гіркотою розставання, а й несподіваними камео (невеликі епізоди у фільмі, в яких задіяні зіркові гості. — Ред.).
 
У фільмі вже брали участь Ілон Маск, Стен Лі, Крістофер Лойд і навіть покійний нині Стівен Хокінг.
 
Цього разу, оскільки більшість героїв фільму (власне, чоловіча половина героїв) просто закохані у фільми «Стартрек» («Зоряний шлях) і, відповідно, у капітана Джеймса Т. Кірка, у фінальних серіях зніматиметься виконавець ролі капітана — Уїльям Шетнер. Його і раніше запрошували до зйомок, але йому не подобався сценарій епізодів, у яких він мав бути задіяний.
 
Цього разу, здається, усе склалося, так що один із головних героїв, Шелдон, буде у захваті, зустрівши свого кумира. 
 
Чак Лоррі (відомий сценарист, автор серіалів «Два з половиною чоловіки», «Грейс у вогні», «Мамочка», а також продюсер, узагалі — творець «Теорії Великого вибуху») заготував іще низку сюрпризів (хоча про них уже йшлося у промо-ролику, так що навряд чи це вже сюрприз): у серіалі знялися також зірки NBA — Карім Абдул-Джаббар, серіалу «Справжня кров» — Джо Манганьєлло, а також заклятий ворог Шелдона Уїл Уїтон із шоу «Зірковий шлях: Наступне покоління».