Анатолію Гриценку влаштували «теплу ванну» на каналі екс-регіонала Мураєва

07.02.2019
Після засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної ради з питань розкрадання армії колишній міністр оборони України Анатолій Гриценко отримав змогу висловитися на каналі «НАШ» кандидата в президенти, екс-регіонала Євгена Мураєва.
 
Як відомо, Євгена Мураєва часто згадують як «проект Кремля» через його проросійську позицію, концепція якої вкладається в такі тези: Крим — російський, Сенцов — терорист.
 
Тож несподівана поява Гриценка на каналі «тихого рупору Кремля» залишає за собою безліч відкритих питань. І не лише поява, а й «тепла ванна», яку влаштував Мураєв своєму, здавалося б, опоненту. 
 
Очікувано, більшу частину монологу Гриценко присвятив виверженню гніву в бік Генпрокурора Юрія Луценка, який хоч і безлико, але все ж акцентував на ТСК увагу на тому, що одним із головних «розкрадачів» військового майна країни був таки Гриценко в період із 2005 по 2007 роки.
 
Які тільки епітети не застосовував Гриценко до Луценка, нагадуючи і про відсутність у останнього юридичної освіти, і про його схильність до згубних звичок.
 
Ведучий, до слова, не пручався своєму візаві, жодного разу його не перебив і не поставив гострих питань Гриценку, поки той лаяв своїх вчорашніх союзників: Луценка, Порошенка і Ющенка.
 
Гриценко ж у цьому «спа» спробував постати в образі месії, здатного врятувати країну від корупції, МВФ, офшорів, війни і таке інше. Але, схоже, полковник уже давно не виглядає переконливо в очах виборців.
 
Останні соціологічні опитування визначають Гриценка як аутсайдера перегонів на виборах Президента України. Ще влітку минулого року соціологи називали Гриценка потенційним учасником другого туру виборів. Тепер же він «скотився» до традиційно непрохідного місця, опинившись п’ятим у рейтингу після Юрія Бойка з «Опозиційного блоку».