Оззі Осборн відклав своє турне по Європі через грип

07.02.2019
Оззі Осборн відклав своє турне по Європі через грип

Оззі Осборн.

Вірусам не потрібні закордонні паспорти чи візи, вони легко перетинають кордони, не зважають на майновий чи віковий ценз, не звертають увагу на титули чи регалії, а просто «виконують» свою «чорну» справу, вкладаючи на ліжка (і добре, якщо домашні, а не лікарняні) сотні тисяч людей щороку. Інколи навіть зі смертельним фіналом...
 
Щоб не наражати своє життя на таку небезпеку, засновник легендарного гурту Black Sabbath Оззі Осборн відклав своє турне Європою.
 
У результаті захворювання на грип музикант перебуває у незадовільному стані, тож, остерігаючись подальшого ускладнення хвороби, вирішив піти на такий захід. 
 
Так порадив лікар-терапевт, який консультував його під час хвороби: унаслідок грипу інфекція уразила верхні дихальні шляхи, що, в свою чергу, може спровокувати пневмонію, якщо належним чином не провести ретельне лікування.
 
А навантаження на організм, спровоковані фізичним виснаженням від виступів на концертах, постійними переїздами, та ще й у зимовий період, не сприятимуть швидкому одужанню. Наразі дата відновлення графіку концертів музиканта не відома.
 
До слова, грип — не єдина хвороба, на яку «слабує» Осборн. Так, музикант багато років страждав від алкоголізму, і лиш на початку цього тисячоліття нарешті позбувся цієї згубної звички.
 
Проте не так давно преса писала про ще одну біду Оззі: він каявся у сексоголізмі перед дружиною, яка вимагала розлучення через його постійні подружні зради.
 
Музикант навіть клявся перед Шері Арден, що буде лікуватися від цієї згубної для його сім’ї звички у спеціалізованій клініці. Цікаво, що легше вилікувати?..