Бред Пітт почав зустрічатися з давньою суперницею Анджеліни Джолі Шарліз Терон

29.01.2019
Бред Пітт почав зустрічатися з давньою суперницею Анджеліни Джолі Шарліз Терон

Шарліз Терон.

Увага до зіркового подружжя, тобто колишнього подружжя, Джолі—Пітт не зменшується.
 
 
Уже ніби й розлучилися, і дітей «поділили», а все ж цікаво: що нового в розлученої парочки?
 
 
І зірки не втомлюються підкидати «полінця» у цю ватру жовтої преси.
 
 
Так, новина про те, що її колишній зустрічається з новою пасією, зовсім не потішила Анджеліну Джолі.
 
 
І справа тут навіть не в ревнощах, а в тому, що ця подружка — давня суперниця Анджеліни, тільки цього разу не на любовному фронті, а на кінематографічному.
 
Йдеться про Шарліз Терон — голлівудську зірку екрана з південноафриканським корінням.
 
Річ у тім, що в 2017 році Джолі запропонували зіграти головну роль у фільмі «Наречена Франкенштейна» (не будемо жартувати над алюзіями, що виникають при цьому).
 
Актриса як могла відтягувала з відповіддю на цю пропозицію, адже на цю ж роль претендувала й Шарліз. Енджі робила все, щоб насолити колезі по акторському цеху.
 
Але, як це часто трапляється в таких «мутних» історіях, вийшло, що і «сам не гам, і другому не дам», — фільм так і не було знято.
 
Проте тепер Терон може насолити колишній свого друга, адже Анджеліна ледь стримує лють щодо їхнього роману з Бредом Піттом. Познайомив же цю парочку друг Бреда — Шон Пен.
 
Пікантності цій історії надає те, що ще в 2013 році сам Пен крутив роман із чарівною Шарлін, справа навіть рухалася до весілля — у грудні того ж року вони оголосили про заручини.
 
Проте вже влітку 2015 пара розпалася. Усі ці роки Пітт і Терон підтримували приятельські стосунки, проте перед Різдвом усе змінилося. Тепер під вінець Шарліз може піти вже з Бредом. А це вже зовсім інше кіно...