В Австралії лисиця обікрала спортсменку

23.01.2019
Неприємно, коли вас грабують, проте в цій ситуації принаймні все зрозуміло.
 
Але дивно, коли зникають якісь окремі предмети, а вам важко знайти пояснення цим незвичним зникненням.
 
Так, жителька Австралії, колишня учасниця Олімпійських ігор 2016 року в Ріо-де-Жанейро Анна Маккан виявила зникнення свого бейсбольного м’яча (зауважимо, дівчина — бейсболістка), а також шльопанців, які спортсменка привезла з олімпійського селища як сувеніри на згадку про цю пам’ятну подію в її житті.
 
Добре, що в Анни в помешканні були встановлені відеокамери спостереження і вона могла подивитися, що ж трапилося за її відсутності і куди позникали її речі.
 
Яким же було здивування дівчини, коли на відео вона побачила, що злодієм була руда лисиця. На записах видно, що хижий звір навідувався до будинку Маккан аж тричi й кожного разу щось цупив у господарки помешкання.
 
Спочатку лисиця винесла по одному шльопанцю, а потім повернулася й прибрала до лап бейсбольний м’яч господині дому. Для чого лісовій жительці всі ці предмети — залишилося загадкою.
 
 
Своїми враженнями від такого незвичайного візиту Анна Маккан поділилася на своїй сторінці у «Фейсбуці», адже вона навіть не могла уявити, на що здатні дикі звірі.
 
Проте цей випадок не поодинокий. Бували вже випадки, коли представники фауни робили спроби пограбувати людей, а декому це навіть вдавалося...