«Це привілей»: Дрю Беррімор пропагує природне старіння

17.01.2019
«Це привілей»: Дрю Беррімор пропагує природне старіння

У той час, коли навіть юні претендентки на звання різних там «місок» зловживають пластикою, силіконом, ботоксом та різними ін’єкціями краси, голлівудська актриса Дрю Беррімор виступила за натуральність.
 
 
І то правда, скоро вже дітям заради якоїсь сумнівної нагороди на всіляких конкурсах почнуть вколювати який-небуть ботокс, вставляти фарфорові коронки, лишень би їхня усмішка виблискувала штучними перлами.
 
 
Сьогодні червоні доріжки всіх фестивалів заполонили тюнінговані ляльки Барбі, схожі одна на одну, як сіамські близнюки, — складається враження, що їхні пластичні хірурги проходили одні й ті самі курси, тож носи, губи й інші «деталі» облич селебрітіз «виготовляли» за одними лекалами.
 
47-річна Беррімор не піддається улесливим обіцянкам реклами пластичних операцій чи інших маніпуляцій із зовнішністю, таких модних серед представників бомонду.
 
Актриса вважає пластичну хірургію такою ж небезпечною, як і вживання наркотиків: «Я дуже залежна людина і легко потрапляю під вплив. Я ніколи не вживала героїн (хоча актриса свого часу навіть лікувалася від наркотичної залежності, правда — від «легких» наркотиків. — Ред.) і ніколи не робитиму пластичні операції. Я відчуваю, що це однаково небезпечно для мене. Якщо я вдамся хоча б до однієї з цих бід, то це призведе до летального кінця».
 
Натомість актриса вважає, що будь-який недолік зовнішності можна приховати за допомогою макіяжу, а вже чого-чого — цього «добра» сьогодні вистачає.
 
Скажімо, темні кола під очима Дрю рекомендує «лікувати» не за допомогою філерів, які їй порадив дерматолог, а звичайними хайлатерами чи консилерами (жінки в курсі, про що йдеться).
 
«Старіння — це привілей. Важливо прийняти його з гідністю, гумором, любов’ю до себе і повагою до процесу», — вважає пані Беррімор. Тим паче що природа (чи Всевишній) не поскупилася, подарувавши їй чарівну вроду, яка не в’яне з роками.