Ізраїльський художник підкорив своїми коміксами сотні тисяч користувачів соцмереж

19.12.2018
Якщо ви вважаєте, що сімейні стосунки врятує кохання,  то помиляєтеся, адже найпалкіші почуття з роками стають не такими яскравими, трансформуються у повагу, дружбу (в кращому випадку), а  то й у тиху ненависть і роздратування — кому як пощастить.
 
Насправді ж сім’ю підтримуватиме в тонусі... почуття гумору, і це чудово довів ізраїльський художник-ілюстратор Ієгуда Аді Девір із Тель-Авіва, виставляючи свої картинки в «Інстаграм».
 
Про популярність його «творінь» свідчить хоча б кількість користувачів, які стежать за творчістю пана Девіра, а їх не мало не багато — 740 тисяч!
 
Змальовуючи своє повсякденне життя з дружиною Майєю у вигляді коміксів, Ієгуда намагається все перетворити на жарт: ось він повзає по килиму, збираючи довгі волосини, які встеляють підлогу, поки Майя розчісує своє розкішне волосся; ось Майя сидить на купі одягу, горюючи, що немає що одягнути (знайома багатьом картина); ось дружина, озброєна пилосмоком, воює з домашніми комахами, порушуючи спокій у домі. Картини Ієгуди виконані дуже професійно, але не в цьому їхня привабливість для багатьох — у них багато, крім доброго гумору, любові, а це так важливо в сімейному житті.