Мадонна звинуватила Леді Гагу у плагіаті її цитат

07.12.2018
Мадонна звинуватила Леді Гагу у плагіаті її цитат

Коли твоя зірка хилиться на захід, дуже важко пережити чуже сходження.
 
 
Так сталося і з Мадонною, популярність якої потихеньку згасає, а на п’яти наступає молодь — рвійна і нахабна.
 
 
Принаймні так вважає співачка, яка звинуватила свою ж колегу по співочому цеху — Леді Гагу — в копіюванні.
 
Дивно те, що  недавно Мадонна допомагала співачці-початківцю піднятися на музичний олімп, і ось...
 
Ще далекого 2012-го Мадонна заявила, що Леді Гага «мавпує» її стиль, хоча дуже важко уявити собі Мадонну-Луїзу Чікконе (справжнє ім’я співачки) у, скажімо, платті зі шматків свіжого м’яса чи щось подібне, але те, що обидві — майстрині епатажу, безсумнівно.
 
Цього ж разу ветеранша сцени, якій цього року (неможливо уявити!) виповнилося 60 років, звинуватила свою колегу (вдвічі молодшу), ніби вона використовує її цитати.
 
Корінь цієї суперечки криється в тому, що Леді Гага на презентації фільму «Народження зірки», в якому зіграла головну роль, виголосила фразу, дуже схожу на ту, що колись висловила Мадонна: «У кімнаті можуть бути присутні 100 людей, з яких 99 не вірять у вас, але досить одного-єдиного голосу на вашу підтримку, який може змінити все ваше життя».
 
У 1980-х Мадонна висловила схожу думку, яка звучала приблизно так: «Якщо в номері 100 людей, 99 з яких кажуть, що їм усе сподобалося, я запам’ятаю тільки того одного, хто цього не сказав».
 
Погодьтеся, звучить мстиво і злопам’ятно і має зовсім інший підтекст, ніж вищенаведена цитата. Хто ж має рацію — покаже час.
 
Дивує інше: хіба можна побити горщики лише через цитату, тим більше, що обидві співачки, виявляється,  родички, нехай навіть у дев’ятому коліні. Нагадаємо, справжнє ім’я Леді Гаги — Стефані Джоанн Анджеліна Джерманотта, і вона також має італійське коріння.