Близькі переживають за стан екс-нареченої Володимира Кличка Хейден Панеттьєрі

05.12.2018
Близькі переживають за стан екс-нареченої Володимира Кличка Хейден Панеттьєрі

Хейден Панеттьєрі.

Уже давно не секрет, що наречена нашого прославленого боксера Володимира Кличка так і не дійшла з ним до вінця, зате, здається, чаша терпіння її родини наповнилася по самі вінця.
 
Батьки актриси постійно висловлюють занепокоєння, споглядаючи, як їхня донька після розставання з батьком своєї дитини пустилася берега, стала завсідником різних сумнівних закладів, де її постійно фотографують папараці в досить непривабливому стані. 
 
Останню ж пригоду Панеттьєрі обговорюють ще жвавіше, адже її новий бойфренд, актор-початківець Браян Хікресон, з яким вона зустрічається останнім часом, зробив їй пропозицію руки і серця. З одного боку — радісна подія, а з другого — те, як цю пропозицію було зроблено, ставить Хейден у досить-таки принизливу ситуацію.
 
Річ у тім, що в одному з лос-анджелеських барів Браян, з яким останнім часом актриса всюди з’являється, будучи сильно напідпитку, вигукнув на весь зал, вставивши при цьому нецензурщину: «Всім закрити пельку. Я збираюся зробити своїй дівчині пропозицію!», після чого став на коліно перед Хейден і промовив: «Дакото Феннінг, ти вийдеш за мене заміж?» — і простягнув їй перстень, зроблений iз паперу.
 
Дакота Феннінг — актриса фільмів «Павутина Шарлотти» та «Дуже хороші дівчата». Почувши не своє ім’я, підпила Панеттьєрі почала голосно реготати, щоб нівелювати незручний момент, а згодом сказала, що жарт Браяна їй дуже сподобався.
 
Близькі Хейден занепокоєні її зв’язком із 28-річним актором, у якого немає по­стійної роботи, а, крім того, він має великі борги. Мама акторки, Леслі Вогель, сказала, що не довіряє нинішньому обранцю своєї доньки і що він може використовувати її в корисливих цілях. «Я б не назвала його бойфрендом доньки. Він просто друг, а час покаже, чесна він людина чи ні».