Оззі Осборн зізнався у сексуальній залежності

06.11.2018
Оззі Осборн зізнався у сексуальній залежності

Оззі Осборн з дружиною Шерон.

Як кажуть галичани: «Чим горнець накипів, тим буде (пардон) смердіти». Так і чоловіки: один раз зрадив, дружина виба­чила — чекайте нових походеньок.
 
От і Шерон Озборн, дружина всесвітньо відомого рок-музиканта Оззі Осборна, почала підозрювати, що щось-таки негаразд у їхньому сімейному житті, після того як отримала повідомлення по електронній пошті від чоловіка, яке він випадково надіслав їй, хоча адресоване воно було його пасії.
 
Що казати, неприємний сюрприз, та Шерон не розгубилася, про що й розповіла в інтерв’ю одному з американський журналів.
 
Вона змусила свого чоловіка зізнатись у зраді, але в досить незвичний і навіть небезпечний спосіб.
 
Зазвичай Оззі вживає снодійне перед сном. Шерон же, після того як благовірний (чи вже не дуже) випив пігулку, підсипала йому ще дві подрібнені таблетки в напій.
 
Коли ж чоловік заснув міцним сном, випитала його про всі таємниці подружньої зради.
 
Звісно, виявилося, що підстави хвилюватися таки були і причиною цьо­му стала зіркова стилістка Мішель П’ю.
 
Зраджена дружина дізналася не лише про персону розлучниці, а й про те, як довго це тривало. Це не могло потішити Шерон, проте жінка виявила неабияку житейську мудрість і поговорила з чоловіком про їхні проблеми.
 
За її словами, Оззі було соромно, адже їхньому шлюбу вже 35 років, тож колишній вокаліст рок-групи Black Sabbath пообіцяв дружині, що покінчить із таємним романом.
 
Проте ідилія тривала недовго, і вже через півроку стало відомо, що музикант знову скочив у гречку, навіть незважаючи на те, що після святкування 35-ї річниці їхнього з Шерон шлюбу вони поновили свої подружні обітниці.
 
Музикант зізнався, що страждає від сексуальної залежності і навіть пройшов курс терапії. Його ж дружині після повторної зради довелося пройти не один сеанс із психологом, щоб відпустити образу після важкої зради. Чого не зробиш заради збереження сім’ї.