Малюк створив аксесуар, який розрекламувала сама герцогиня Сассекська

02.11.2018
Малюк створив аксесуар, який розрекламувала сама герцогиня Сассекська

Меган Маркл пропагує handmade

Жодна голлівудська кар’єра не дасть такої популярності, як весілля з принцом Великої Британії.
 
 
Ось і американська акторка Меган Маркл після суперпопулярного серіалу «Форс-мажори» не зажила такої слави, як після одруження з онуком королеви Єлизавети.
 
 
Тепер кожен її крок, кожну сукню чи сумочку обговорюють усі любительки світських новин.
 
 
Ось і їхній тур із принцом Гаррі по Австралії та Океанії (що входять у Британську Співдружність) викликає по­стійні пересуди у жовтій і не дуже пресі: що сказали, що одягнули, кого зустрічали.
 
Навіть такий незначний епізод, як ярличок від нової сукні, який Меган, чи то пак її покоївка (навряд чи нині без неї може обійтися герцогиня Сассекська), забула відрізати, і він теліпався за нею, доки вони з чоловіком проходили з трапу літака у королівстві Тонга, викликав бурхливе обговорення у пресі та соцмережах.
 
Узагалі, на заздрість іншим членам королівської родини, Меган Маркл ще до весілля визнали іконою стилю, тож кожен її вихід «у світ» стає подією, яку «розбирають на деталі». Не став винятком і візит подружжя до Мельбурна.
 
Під час привітання вінценосними особами жителів міста до них підійшов 6-річний хлопчик, який подарував герцогині кольє, зроблене власноруч із... макаронин.  
 
37-річній Меган дуже сподобалася прикраса у стилі handmade, а Гевін Хейзелвуд (так звати героя цієї світської новини) моментально став популярною особою і почав отримувати замовлення на виготовлення подібних аксесуарів зі всього світу.
 
«Багато людей говорили нам, що Гевін повинен зробити багато прикрас і за це ми отримаємо чимало грошей, адже люди по всьо­му світу почнуть замовляти їх», — сказала виданню People мама хлопчика — Роуен Хейзервуд.