Незворушний поліцейський у Лос-Анджелесі виписав Джессіці Альбі попередження за порушення ПДР

30.10.2018
Незворушний поліцейський у Лос-Анджелесі виписав Джессіці Альбі попередження за порушення ПДР

Джессіка Альба.

Нещодавно лос-анджелеський поліцейський зупинив Джессіку Альба — відому голлівудську актрису — за порушення правил дорожнього руху в престижному передмісті Беверлі-Хіллз, а саме за розмови по «мобільнику» під час руху автомобіля (у Каліфорнії діє заборона на водіння з телефоном у руці).
 
 
Зірка «Міста гріхів» (символічно, чи не так?) «включила» весь свій зірковий арсенал — посмішку, харизму, щоб якось запобігти прогнозованому покаранню, проте страж порядку був байдужим до її чар — на перший раз він виписав порушниці попередження і відпустив її.
 
Преса повідомляє, що популярність актриси не стала запорукою її безкарності не тільки тому, що офіцер поліції просто не впізнав її, а й тому, що ще існують принципові люди, для яких порушники не мають «імунітету».
 
Нагадаємо, популярна актриса стала втретє мамою напередодні нового, 2018, року (саме 31 грудня у неї та її партнера по фільму «Фантастична четвірка», а також чоловіка Кеша Уоррена народилося третє маля — син Хейс), тож мала би бути більш обачною за кермом, адже вдома на матусю завжди чекають, окрім малюка Хейса, дві донечки — старшечка Онор Марі та молодша Хевен Гарнер.
 
Що ж до порушників, то американські стражі порядку завжди напоготові зупинити їх, незважаючи на звання, регалії, імена. От би й нашим поліцейським таку принци­­повість!..