На Черкащині поліцейська Катерина Ключник затримала грабіжника, який вирвав у перехожої сумочку

24.10.2018
На Черкащині поліцейська Катерина Ключник затримала грабіжника, який вирвав у перехожої сумочку

Небайдужа слідча Лисянського райвідділу поліції Катерина Ключник. (Фото надане прес-службою Черкаської обласної поліції.)

Днями в райцентрі Лисянка на одній із вулиць серед білого дня на жінку напав грабіжник. Він вирвав iз її рук сумку і кинувся щодуху тікати. Як повідомляють у Черкаській обласній поліції, свідком зухвалого нападу випадково стала лейтенант місцевого відділу поліції Катерина Ключник. Вона поверталася додому після добового чергування. Поліцейська миттєво кинулася на допомогу потерпілій та самотужки затримала грабіжника. 
 
«У нагоді стали уроки рукопашного бою», — розповідає «Україні молодій» Катерина Ключник, яка застосувала до грабіжника фізичну силу й утримувала його до прибуття наряду поліції. Катерина каже, що обрала професію правоохоронця, бо любить справедливість і ця робота подобалася їй ще зі школи. Хоча в її родині ніхто не служив і не служить у поліції.
 
Наразі за фактом грабежу поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 3 статті 15 (замах на злочин) та частиною 1 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, що передбачає позбавлення волі на строк до чотирьох років.