Топ-модель Міранда Керр не проти народити третю дитину

12.10.2018
Топ-модель Міранда Керр не проти народити третю дитину

Красуня, розумниця і просто хороша мама Міранда Керр у нещодавньому інтерв’ю сказала, що не проти стати багатодітною мамою.
 
 
Нагадаємо, одна з «ангелів» «Вікторії сікретс» уже має двійко діточок, а коли її спитали, чи вона не проти вкотре стати мамою, відповіла: «Звісно, так!», і для неї не відіграє ролі — хлопчик це буде чи дівчинка, аби здорове дитятко.
 
Проте вже згодом топ-модель таки зізналася, що їй подобається виховувати хлопчиків (адже у неї два синочки), але було б цікаво здобути досвід виховання і дівчаток.
 
Що ж, Міранді було б що передати у спадок майбутній донечці — красу, розкішну фігуру і ще багато-багато секретиків (не від «Вікторії», звісно) щодо догляду за зовнішністю, подачі себе на публіці тощо.
 
«Бути мамою — це велика честь і безмежне щастя. Але я завжди пам’ятаю, що це, крім усього іншого, ще й велика відповідальність. Адже хочеться, щоб ваші діти стали кращою версією вас самих, — розповіла модель. — будуть і недоспані ночі в перші місяці життя дитини, і тривоги за її здоров’я. Але посмішка на обличчі твоєї дитини компенсує все це, і ти розумієш, що все було не намарно!».
 
Нагадаємо, майбутня топ-модель народилася в Австралії, у її жилах тече французька, шотландська, англійська кров, чим вона, мабуть, і завдячує своїй вроді.
 
Красуня виховує сина від шлюбу з актором Орландо Блумом, а минулого року вона народила другого сина — від мільярдера, засновника месенджера SnapChat і випускника «Стенфорда» Евана Шпігеля, з яким того ж року стала на рушничок.