Бен Аффлек знову спробує позбутись алкогольної залежності

09.10.2018
Бен Аффлек знову спробує позбутись алкогольної залежності

Бен Аффлек.

Споконвіку вважалося, що в одну воду двічі не ввійдеш. Але голлівудська зірка Бен Аффлек вирішив спробувати, а саме навіть не вдруге, а вкотре спробувати позбутися алкогольної залежності.
 
У пролетарській сім’ї Бена питання «Бути чи не бути?», тобто «Пити чи не пити?», завжди стояло доволі гостро.
 
Його батько, Тім Аффлек, вирішив однозначно «Пити!» і вилетів із сім’ї. Далі було лікування у реабілітаційному закладі, в якому він і залишився… консультантом.
 
Батьківською стежиною пішов і син, за що також вилетів із сім’ї: його дружині Дженніфер Гарнер просто набридли п’яні витівки чоловіка (правда, перед тим не витримала п’яних вечірок перша дружина Аффлека — зіркова Дженніфер Лопес).
 
У результаті зразкова, як для Голлівуду, сім’я розпалася. 
 
Сьогодні актор і режисер, «оскароносець» за сценарій до фільму «Розумник Уїлл Хантінг» знову на шляху до звільнення від алкогольної залежності (на який він ставав неодноразово).
 
Про це актор написав на своїй сторінці в «Інстаграмі», розмістивши там відкритий лист, у якому зізнається, що проходить курс лікування від алкоголізму в одній із спеціалізованих клінік (наразі він проходить амбулаторне лікування).
 
Також Бен подякував усім, хто підтримує його у цій нелегкій боротьбі зі шкідливою звичкою. Актор зізнається, що бореться з цим лихом усе своє свідоме життя, а сьогодні він робить це заради своєї сім’ї.
 
Правда, не вказав, кого ж він сьогодні вважає своєю сім’єю, адже любовні романи актора не сходять зі сторінок жовтої преси, а буквально на днях закінчилася трирічна епопея з розлученням із Дженніфер Гарнер. Тепер, як запевняють обоє, вони просто друзі.