Володимир Кличко з'явився на Конгресі всесвітньої боксерської ради в компанії спортсменки Сесилії Брекхус

05.10.2018
Володимир Кличко з'явився на Конгресі всесвітньої боксерської ради в компанії спортсменки Сесилії Брекхус

Сесилія Брекхус

Відомий боксер Володимир Кличко недовго був самотнім після розриву стосунків із актрисою Хайден Панеттьєрі.
 
 
Під час Конгресу всесвітньої боксерської ради, який щойно завершився в Києві, 42-річного спортсмена побачили в компанії Сесилії Брекхус.
 
 
Вона прибула до Києва разом із Володимиром, а під час самого конгресу, як стверджують очевидці, він ні на хвилину не відходив від дівчини: сидів поряд із нею, обіймав і навіть цілував!
 
Згодом на своїй сторінці в «Інстаграм» Сесилія виклала кілька фото, на яких позує разом із Володимиром та Віталієм Кличками. У прискіпливих журналістів не лишилося жодних сумнівів, що між парою «щось є».
 
Сесилія Брекхус також спортсменка. Їй 37 років. Вона з Норвегії, але має латиноамериканське коріння.
 
Свою спортивну кар’єру Сесилія розпочинала в кікбоксингу, а потім перейшла в бокс. Брекхус стала першою жінкою в історії, яка зібрала у себе чемпіонські титули всіх основних організацій (IBF, IBO, WBA, WBO і WBC).
 
У професійному боксі вона провела 34 бої і жодного не програла! У 2015 році вона підписала контракт із промоутерською компанією братів Кличків K2. Тоді ж і познайомилася з Володимиром.
 
Нагадаємо, про припинення стосунків між Володимиром Кличком і Хайден Панеттьєрі стало відомо в серпні. Пара зустрічалася 9 років, народила спільну доньку Кайю Євдокію і навіть оголосила про заручини. Проте до весілля справа так і не дійшла.