57-річна актриса Деріл Ханна вперше вийшла заміж

31.08.2018
57-річна актриса Деріл Ханна вперше вийшла заміж

Деріл Ханна.

Ніколи не кажи «Ніколи!» — відома приказка, яку, певно, знала і Деріл Ханна — «заядла» холостячка, що відмовилася мати дітей, проте від романів із знаменитими і красивими не відмовлялася ніколи.
 
Чого варта лише романтична історія з молодшим сином загиблого президента США Джона Кеннеді — Джоном-молодшим.
 
Це була розкішна пара — довгонога блондинка Ханна (її ріст, на хвилинку, — майже 180 см!) і красень-брюнет Кеннеді. Проте сім’я президента наполягла на іншій партії для свого нащадка, Джон одружився, а згодом — прокляття Кеннеді? — розбився на приватному літаку.
 
На рахунку Деріл було ще чимало любовних історій без серйозних обіцянок. І ось… ще недавнішнє «ніколи» розтануло, мов ранковий серпанок, а сама 57-річна Ханна вперше у своєму житті пішла під вінець.
 
Правда, ніхто того віночка не бачив, оскільки весілля пройшло втаємничено — святкову церемонію провели на борту яхти лише для близьких друзів.
 
Хто ж став тим щасливчиком, кому вдалося «окільцювати» норовливу актрису — героїню культового фільму «Вбити Білла», а до того — «Уолл-стріт», «Той, що біжить по лезу»?
 
Свій роман американська актриса Деріл Ханна та канадський співак Ніл Янг тримали у таємниці. Та й то правда, якось не годиться виставляти свої стосунки на людський осуд, коли тобі вже за 70, тим паче — за плечима у Ніла вже було два шлюби.
 
Проте сьогодні пара щаслива, що чотирирічний роман завершився хепі-ендом, який вони скріпили клятвами у вічному коханні.
 
Зрештою, не всі поділяють цю радість.
 
«Я був здивований і розчарований, що майже всі мої друзі негативно поставилися до Деріл. Вона чудова жінка, мені пощастило, що я зустрів її на своєму життєвому шляху і хочу пройти його до кінця рука в руку з коханою жінкою», — поділився співак своєю радістю. Як кажуть, мир їм та любов.