Повний фарш: начиняємо сезонні овочі з користю для здоров’я

Повний фарш: начиняємо сезонні овочі з користю для здоров’я

Овочі — це такі продукти, які дехто дуже любить, дехто готує, бо вони корисні, а декому їх не дуже хочеться. Але якщо їх, приміром, гарно нафарширувати і запекти — байдужих до такої страви практично не буде.

Теги: рецепт

Цвібачок і кабачок: рецепти з говіркою від пані Ірини зі Львова

Цвібачок і кабачок: рецепти з говіркою від пані Ірини зі Львова

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кулінарні захоплення Марти Гулей — дуже серйозної киянки, яка займається статистичним аналізом та базами даних, пише процедури, рахує дескриптивні статистики, володіє англійською та японською мовами — явно від бабусі-львів’янки, про яку внучка пише з неприхованим захопленням і любов’ю.

Теги: рецепт

Борис Ґудзяк: «Радянські громадяни жили в тоталітарній системі, яке виправдання маємо ми?»

Борис Ґудзяк: «Радянські громадяни жили в тоталітарній системі, яке виправдання маємо ми?»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Лауреатом Премії імені Василя Стуса 2018 року став єпископ Української греко-католицької церкви Борис Ґудзяк. Про це стало відомо 26 серпня під час урочистої церемонії у Національному музеї Тараса Шевченка.

Знаття — сила: 95-річчя відзначає журнал «Наука і суспільство»

Знаття — сила: 95-річчя відзначає журнал «Наука і суспільство»

Життєвий шлях журналу «Наука і суспільство» — аж 95 років. Свій день народження видання відзначає у серпні. Нещодавно у Товари­стві «Знання» України з цієї нагоди відбувся «круглий стіл» із презентацією історичних публікацій і виступами тих, хто творив і творить журнал.

Всі статті рубрики