Олег Ляшко: «Незалежність — це робота і достойна зарплата для українців!»

22.08.2018
Олег Ляшко: «Незалежність — це робота і достойна зарплата для українців!»

Що таке Незалежність для кожного з нас? Це можливість жити, працювати на своїй, батьківській землі.
 
А для цього мають бути високі зарплати, доступні кредити для молоді, щоб люди не їхали за кордон у пошуках кращої долі, а мали достойну роботу в рідній країні. Ми створимо умови, щоб мільйони заробітчан повернулися додому, до своїх родин, які на них чекають десятки років.
 
Це повага до старості. Пенсіонери, особливо в сільській місцевості, все життя важко пропрацювали за мішок дерті, а сьогодні не можуть звести кінці з кінцями на мізерні виплати. Пенсії мають бути високими, а ціни на ліки — доступними. Щоб люди не виживали, а щасливо доживали свій вік — вони на це заслужили.
 
Це гідне майбутнє для наших дітей та онуків. А найкраща інвестиція в майбутнє — це знання і здоров’я, про яке треба дбати змолоду. Тому ми добиваємося збільшення фінансування освіти і спорту, побудови шкіл, дитсадків, спортивної інфраструктури в містах і селищах.
 
Це безпечні вулиці та мир на наших кордонах, що неможливо без сильної армії. Військові мають бути нагодовані, озброєні, а їхні родини — соціально захищені.
 
Це безкрайні ліси та родючі землі, які годують українців і які ми нікому не дамо в нас забрати. Моя команда добилася заборони на вивіз лісу, на продаж землі. 
 
Ми конституційно закріпимо землю навічно за українськими фермерами і не дозволимо торгувати національними багатствами.
 
Це потужна промисловість і виробництво, відновлення стабільної роботи заводів та фабрик. Держава повинна жорстко відстоювати національні інтереси на зовнішніх ринках, створювати умови для реалізації продукції на внутріш­ньому ринку, захищати власного виробника, на що націлений наш законопроект «Купуй українське, плати українцям». Щоб бути багатими, потрібно торгувати не сировиною, а продукцією. Вивозити не метал, а трактори і комбайни, які в нас не гірші за імпортні!
 
Це багате село. А село неможливо уявити без корови. Саме вона є символом багатства кожної родини. Корова має стати нашою національною ідеєю. Коли ми повернемо її в кожну хату, коли наші діти будуть пити справжнє домашнє молоко, а не пальмову олію — ми відродимо село. Для цього потрібні державні дотації на тваринництво, агропереробка в селі, пільговий режим оподаткування, дешеві кредити фермерам.
 
Це наведення порядку, припинення хаосу та анархії.
 
Такою я бачу по-справжньому незалежну Україну, і ми разом її збудуємо.
  Із Днем Незалежності, українці!
  Ваш Олег ЛЯШКО