На Черкащині 18 серпня стартує Всеукраїнське свято богатирської сили

14.08.2018
На Черкащині 18 серпня стартує Всеукраїнське свято богатирської сили, а також змагання на призи пам’яті Івана Піддубного.
 
Тож у село Красенівку Чорнобаївського району, на малу батьківщину уславленого борця й шестиразового чемпіона світу з боротьби, запрошують усіх любителів спорту.
 
Як повідомляють організатори свята, у Красенівці під спортивні знамена з’їдуться кращі спортсмени з усієї України у вагових категоріях 130, 97, 87 кг, які входять у число перших 12 борців чемпіонату України 2017-2018 років.
 
«У програмі свята — традиційне богатирське шоу «Найсильніша людина свята—2018», показові виступи Європейської федерації лао-тайських бо­йових мистецтв «Білий лотос», показові виступи з пауерліфтингу «Не переводяться у нас богатирі і множать славу рідної землі» Чорнобаївського спортивного клубу «Вікінг» i спортивного клубу «Сокіл», — розповідають організатори дійства, яке традиційно проходить у серпні.
 
За їхніми словами, вперше серед учасників i гостей свята буде проведено конкурс «Піддубняк», а для дітей — розважальну програму «Проростають, мов дубки, молоді «піддубнячки».
 
Також у програмі Всеукраїнського свята богатирської сили — фотоконкурс вишиванок, виставка-продаж виробів  майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, виставка малюнків, святкова  лотерея, медовий ярмарок із дегустацією меду та яблук, а земляки Івана Піддубного пригощатимуть усіх юшкою та кашею.